Om oss

Dags att flytta? Vi hjälper dig med allt kring flytten!

Välkommen till Flyttfirma Lidingö! Vi är en flyttfirma som finns i Lidingö och arbetar i hela Storstockholm. Behöver du flytthjälp? I så fall kan vi erbjuda flytt, packning, magasinering, bortforsling och den viktiga flyttstädningen. Alla våra flyttjänster är berättigade till RUT-avdrag. Om du tycker det är krångligt att ansöka om RUT-avdrag, så säg till om det, så hjälper vi dig med det.

LIFTAB, Lidingö flytt och transport AB

Vi är en väletablerad och pålitlig flyttfirma i Stockholm, som utgår ifrån Lidingö och åtar oss uppdrag över hela Stockholms län. I våra tjänster ingår flytthjälp, packning och uppackning, flyttstädning, magasinering och köp av bohag.

Vi tar uppdrag från både privatpersoner och företag. Mot företag erbjuder vi även skolstädning, utestädning och allmän fastighetsskötsel.

Flyttfirma Lidingö AB är en erfaren flyttfirma som har kunskap om hur man kan flytta på det säkraste sättet. Vår flyttstädning är garanterat godkänd av hyresgäster och bostadsägare, så anlita oss. Vi hjälper dig.

  1. Flyttjänster: Oavsett om det är en lokal flytt på Lidingö eller en långdistansflytt, så har vi resurser och expertis för att hantera alla typer av flyttar.
  2. Packningstjänster: Att packa ner hela ens hem kan vara en överväldigande uppgift. Vi erbjuder professionella packningstjänster för att säkerställa att dina ägodelar transporteras säkert och effektivt. Och även efter flytten så kan vi packa upp alla dina saker så slipper du bekymra dig om det.
  3. Magasinering: Ibland kan man behöva tillfällig lagring av möbler och ägodelar. Vår flyttfirma i Lidingö tillhandahåller säker och bekväm magasinering i Stockholm. Vi försäkrar allt så att inte våra kunder ska behöva bekymra sig om stölder eller skador på bohaget.
  4. Företagsflytt: För alla slags företag som behöver en kontorsflytt eller omlokalisering så erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att säkerställa en smidig övergång från den gamla till den nya adressen. Anlita oss för en säker företagsflytt.
  5. Internationella flyttar: Om det är så att du behöver flytta utomlands så erbjuder vi alla slags flyttjänster som inkluderar allt från tullhantering till transport. Säg till oss och framför allt; boka oss i tid för din flytt utomlands!

Våra kärnvärden och företagskultur

En viktig del av vår framgång är de starka kärnvärden och företagskultur som präglar vårt arbete. Vi är dedikerade att erbjuda högsta möjliga kvalitet på vår service. Vi fokuserar på professionalism, integritet och kundtillfredsställelse. Vårt team består av erfarna flyttproffs som är välutbildade och engagerade i att leverera en överlägsen upplevelse till varje kund.

Utöver detta är flyttfirman på Lidingö också engagerad i att vara en aktiv del av det lokala samhället. Genom att stödja lokala initiativ och välgörenhetsorganisationer strävar de efter att göra en positiv inverkan på de människor och samhällen de betjänar.

Kundrecensioner och feedback

En av de bästa indikatorerna på en flyttfirma är vad deras tidigare kunder har att säga. Flyttfirman på Lidingö har fått en mängd positiva recensioner från sina kunder. Många kunder berömmer företagets professionalism, effektivitet och vänliga kundservice. Dessa recensioner tjänar som bevis på företagets engagemang för att leverera en överlägsen flyttupplevelse till varje kund.

Att välja rätt flyttfirma är avgörande för en framgångsrik flyttupplevelse. Flyttfirman på Lidingö erbjuder ett brett utbud av tjänster för att möta olika behov hos sina kunder. Med en stark betoning på professionalism, integritet och kundtillfredsställelse har företaget etablerat sig som en pålitlig partner för dem som planerar en flytt på Lidingö och dess omgivningar.

Det bästa är att boka oss så tidigt som möjligt för att du ska få flytta just det datum som du önskar. Kontakta oss!