Flytthjälp Stockholm

I vår flytthjälp i Stockholm ingår lån av flyttlådor, packningshjälp, flyttstädning, magasinering, transport och återvinning.

Flytthjälp Stockholm

Liftab erbjuder fullständig flytthjälp i Stockholm för att göra din flytt så smidig som möjligt. När du anlitar oss tar vi hand om alla aspekter av flytten, från packning och montering till säker transport och miljövänlig avfallshantering.

Våra tjänster inkluderar lån av flyttlådor, packningshjälp, flyttstädning, magasinering, transport, återvinning och köp av bohag. Vi ger dig prisförslag redan samma dag.

Med Liftab kan du fokusera på att njuta av ditt nya hem medan vi sköter allt det praktiska, oavsett om det är inom Sverige eller ner till Algarvekusten i Portugal. Liftab, din flytthjälp Stockholm.

Kostnadsfritt hembesök

Vår flytthjälp i Stockholm inleds med en kostnadsfri konsultation eller hembesök för att noggrant bedöma dina behov. Väl på plats får du oftast ett prisestimat. Vi skickar sedan en detaljerad offert som inkluderar dina aktuella tjänster, däribland flytt, magasinering, köp av bohag och transport till återvinningscentral och second-hand-butik.

Efter godkänd offert planerar vi flytten och tillhandahåller packningsmaterial och instruktioner, samt erbjuder tips inför flytten. På flyttdagen hanterar vår personal sådant som packning, lastning och transport effektivt och säkert, inklusive magasinering och transport till återvinningscentral och second-hand-butik. Vi informerar om rutberättigade tjänster och hjälper dig med ansökan om rutavdrag.

Vi ser sedan till att din nya bostad är iordningställd enligt dina önskemål och bekräftar att du är nöjd med våra tjänster innan vi avslutar. Vi ber även om feedback för att förbättra vår verksamhet. Liftab, flytthjälp i Stockholm och Lidingö.

Återvinn och få rut-avdrag

Tillsammans gör vi skillnad för miljön. Kom ihåg att rut-avdrag ges för allt som går att återanvända. Det vill säga möbler och andra prylar i ditt hem som kan köras vidare till en second-hand-butik, en välgörenhetsorganisation eller en loppmarknad, dock inte saker som ska slängas.

Vi löser med magasinering för saker du vill behålla och /eller transport till den nya adressen. Om du har lånat flyttlådor inom Stockholm, så hämtar vi upp dem några veckor senare. Då har du förhoppningsvis packat upp allt till dess.

Vill du att vi även packar upp allt, säg bara till, så fixar vi det med. Kontakta oss idag för flytthjälp i Stockholm.

Låna flyttkartonger från oss – packa som ett proffs!

Vill du ta hand om packningen själv? Inga problem – vi har precis det du behöver!

En stressfri flytt börjar med en smart och smidig packning. Låna våra högkvalitativa flyttkartonger och upplev en problemfri packning. Medan andra flyttfirmor hyr ut sina kartonger, får du låna våra helt kostnadsfritt. Så säg hejdå till plastpåsar och opassande alternativ som banankartonger.

När du tar ansvar för packningen är det viktigt att allt är rätt packat och redo att bäras ut till lastbilen på flyttdagen. Låt oss hjälpa dig att göra din flytt till en succé! Liftab, flytthjälp i Stockholm och Lidingö.

Börja i god tid

Det är viktigt att påbörja flyttpackningen i god tid för att undvika stress och kaos. Börja med att packa ner saker som används sällan, såsom föremål i förråd, vind eller källare. På så sätt kan du fokusera på de mer använda sakerna närmare flyttdagen och ha en smidigare flyttprocess.

Liftabs sammanhållna team lastar effektivt flyttkartonger i sina flyttfordon. Din hjälpande hand vid flytt i Stockholm.

Packa smart och effektivt

Ta tillfället i akt att rensa ut saker du inte längre använder. Ge bort bra föremål till second-hand-butiker, välgörenhetsorganisationer, eller vänner och familj. Genom att minska mängden saker att packa och transportera sänker du flyttkostnaderna och bidrar till en mer hållbar miljö.

Etikettera kartongerna

Märk dina kartonger med viktig information: innehåll, om det är ömtåligt eller tungt, samt till vilket rum kartongen hör (kök eller sovrum?) Ange även hur brådskande det är att packa upp respektive kartong. Detta underlättar både för oss och för dig under flytten och uppackningen.