Flytthjälp Stockholm

I vår flytthjälp i Stockholm ingår lån av flyttlådor, packningshjälp, flyttstädning, magasinering, transport och återvinning.

Välkommen till din Flyttfirma Lidingö! Vi kan erbjuda flytthjälp i hela Stockholm och då menar vi allt inom transport, packning, magasinering och den viktiga flyttstädningen. När du behöver flytthjälp gällande något av detta, är det bara att ta kontakt med oss! Du vet väl om att för all vår flytthjälp kan du ansöka om RUT-avdraget? Om du tycker det är krångligt så kan vi bistå dig med det. Vi erbjuder fasta priser, kostnadsfri offert och pålitlig personal.

  1. När det kommer till packning så kan du låna eller köpa flyttkartonger från oss.
  2. Vi kan hjälpa till med själva packningen också.
  3. Om du har oönskade saker kan vi forsla bort det och även hjälpa till med flyttstädning.
  4. Vi ser till så att din flyttstädning blir godkänd och kan erbjuda garanti på den.
  5. Vi har även magasinsburar för säker förvaring mellan utflyttning och inflyttning.
  6. Vi tar även hand om bortforsling, köp av bohag och fastighetsköp.

Allt hos oss. Det är bara att boka din Flyttfirma Lidingö!

Flytthjälp Stockholm

Liftab erbjuder fullständig flytthjälp i Stockholm för att göra din flytt så smidig som möjligt. När du anlitar oss tar vi hand om alla aspekter av flytten, från packning och montering till säker transport, miljövänlig avfallshantering och flyttstädning. Allt är möjligt att ansöka om RUT-avdraget och även det kan vi hjälpa dig med. Säg till oss så löser vi den saken åt dig.

Våra tjänster inkluderar lån av flyttlådor, packningshjälp, flyttstädning, magasinering, transport, återvinning och köp av bohag. Vi ger dig prisförslag redan samma dag och alla våra offerter är förstås kostnadsfria.

Med Liftab kan du fokusera på att njuta av ditt nya hem medan vi sköter allt det praktiska, oavsett om det är inom Sverige eller ner till Algarvekusten i Portugal. Liftab, din flytthjälp Stockholm.

packning lidingö Packa flyttlåda

Kostnadsfritt hembesök

Vår flytthjälp i Stockholm inleds med en kostnadsfri konsultation eller hembesök för att noggrant bedöma dina behov. Väl på plats får du oftast ett prisestimat. Vi skickar sedan en detaljerad offert som inkluderar dina aktuella tjänster, däribland flytt, magasinering, köp av bohag och transport till återvinningscentral och second-hand-butik. Vi erbjuder en bred flytthjälp i Stockholm med omnejd och möjlighet till RUT-avdrag.

Efter godkänd offert planerar vi sedan flytten tillsammans med dig. Om du vill det så kan vi tillhandahålla packningsmaterial och instruktioner, samt erbjuder nyttiga tips inför flytten. På flyttdagen hanterar vår personal sådant som packning, lastning och transport effektivt och säkert, inklusive magasinering och transport till återvinningscentral och second-hand-butik. Vi informerar om RUT-avdrag för alla våra tjänster och hjälper dig med ansökan om det är så att di önskar det.

Vi ser sedan till att din nya bostad är iordningställd enligt dina önskemål och bekräftar att du är nöjd med våra tjänster innan vi avslutar. Vi ber även om feedback för att förbättra vår verksamhet. Liftab, flytthjälp i  Lidingö, Stockholm och andra orter i och kring Stockholm. Boka oss redan idag!

flytta möbler lidingö Vi ger flytthjälp lidingö

Återvinn och få rut-avdrag

Tillsammans gör vi skillnad för miljön. Allt sådant som du inte längre önskar ha kan vi enkelt forsla till en second-hand, återvinning eller se till att det blir omhändertaget på ett miljövänligt sätt.

Och kom ihåg att RUT-avdraget är en möjlighet för dig att sänka kostnaderna för flytthjälpen. Vi kan även erbjuda bortforsling till second-hand butik för allt som går att återanvända. Det vill säga möbler och andra prylar i ditt hem som kan köras vidare till en välgörenhetsorganisation eller loppmarknad, dock inte saker som ska slängas. I så fall kan vi slänga det åt dig.

Vi löser med magasinering för saker du vill behålla och /eller transport till den nya adressen.

Du kan antingen låna eller köpa flyttlådor inom Stockholm. Lånar du dem så hämtar vi upp dem några veckor senare. Då har du förhoppningsvis packat upp allt till dess. Ska du flytt utanför Stockholm kan du köpa dem av oss.

Vill du att vi även packar upp allt, säg bara till, så fixar vi det med. Kontakta oss idag för flytthjälp i Stockholm.

Låna flyttkartonger från oss – packa som ett proffs!

Vill du ta hand om packningen själv? Inga problem – vi har precis det du behöver!

En stressfri flytt börjar med en smart och smidig packning. Låna våra högkvalitativa flyttkartonger och upplev en problemfri packning. Medan andra flyttfirmor hyr ut sina kartonger, får du låna våra helt kostnadsfritt. Så säg hejdå till plastpåsar och opassande alternativ som banankartonger.

När du tar ansvar för packningen är det viktigt att allt är rätt packat och redo att bäras ut till lastbilen på flyttdagen. Låt oss hjälpa dig att göra din flytt till en succé! Liftab, flytthjälp i Stockholm och Lidingö.

flyttfirma lidingö

Börja i god tid

Det är viktigt att påbörja flyttpackningen i god tid för att undvika stress och kaos. Börja med att packa ner saker som används sällan, såsom föremål i förråd, vind eller källare. På så sätt kan du fokusera på de mer använda sakerna närmare flyttdagen och ha en smidigare flyttprocess.

Liftabs sammanhållna team lastar effektivt flyttkartonger i sina flyttfordon. Din hjälpande hand vid flytt i Stockholm.

Packa smart och effektivt

Ta tillfället i akt att rensa ut saker du inte längre använder. Ge bort bra föremål till second-hand-butiker, välgörenhetsorganisationer, eller vänner och familj. Genom att minska mängden saker att packa och transportera sänker du flyttkostnaderna och bidrar till en mer hållbar miljö.

Så kan man märka lådor vid flytt

Etikettera kartongerna

Märk dina kartonger med viktig information: innehåll, om det är ömtåligt eller tungt, samt till vilket rum kartongen hör (kök eller sovrum?) Ange även hur brådskande det är att packa upp respektive kartong. Detta underlättar både för oss och för dig under flytten och uppackningen.