Flytthjälp Stockholm

I vår flytthjälp i Stockholm ingår lån av flyttlådor, packningshjälp, flyttstädning, magasinering, transport och återvinning.

Flytthjälp Stockholm

Varför ska du välja just oss och inte någon annan av de hundratals flyttfirmor som finns i Stockholm? Vi är en etablerad flyttfirma i Stockholm med sammansvetsad personal som jobbat länge med varandra.

Många andra flyttfirmor i Stockholm har pool med personal som ofta rings in vid behov och många gånger inte jobbat med varandra. Det ökar självklart risken för olyckor och skador.

Platsbesök

När du väljer oss utgår helt från dina behov. Vi inleder med ett kundbesök, gör en utvärdering och kommer med ett fast pris på plats, så slipper du otrevliga överraskningar. Många konkurrenter kör på löpande debitering för flytthjälp i Stockholm.

Vill du ta del av samtliga våra tjänster kopplat till flytthjälp eller bara valda delar? Får vi göra hela jobbet ingår följande moment: Nedmontering av lampor, gardinstänger och annat lösöre som sedan packas ner fint och prydligt, tillsammans med allt annat i hemmet som ska köras iväg.

Vi markerar självklart varje flyttlåda för smidigare nedpackning och uppackning, följt av städning av bostaden skinande rent. Har du bohag så köper vi det. Har du gammalt som ska slängas, återvinnas eller skänkas, så löser vi det också. När du behöver flytthjälp i Stockholm.

Återvinn och få rut-avdrag

Tillsammans gör vi skillnad för miljön. Kom ihåg att rut-avdrag ges för allt som går att återanvända. Det vill säga möbler och andra prylar i ditt hem som kan köras vidare till en second-hand-butik, en välgörenhetsorganisation eller en loppmarknad, dock inte saker som ska slängas.

Vi löser med magasinering för saker du vill behålla och /eller transport till den nya adressen. Om du har lånat flyttlådor inom Stockholm, så hämtar vi upp dem några veckor senare. Då har du förhoppningsvis packat upp allt till dess.

Vill du att vi även packar upp allt, säg bara till, så fixar vi det med. Kontakta oss idag för flytthjälp i Stockholm.

Flytthjälp utan packning – låna flyttlådor av oss

En bra flytt börjar med smart och smidig packning. Låna flyttkartonger av oss för optimal packning. Många flyttfirmor hyr ut sina flyttkartonger, inte vi. Undvik gärna plastkassar eller dumheter som banankartonger. När du bokar flytthjälp utan packning ansvarar du för att allt är ordentligt packat och klart för att bäras ut till lastbilen på flyttdagen.

Börja i god tid

En bra flytt börjar i god tid och skapar ro för resten av flytten och allt kopplat det. Mycket i hemmet kan du redan packa ner långt i förväg, så som köksutrustningen du inte rört på två decennier eller finkläderna som sällan används. Det ger dig både en känsla av kontroll och lugn inför flytten.

Sortera smart

Passa på att göra dig av med sådant du inte längre behöver. Second-hand, välgörenhetsorganisation eller vänner och familj säger sällan nej till bra saker. Med mindre att packa ner och transportera kommer dina flyttkostnader också ner, samtidigt som du gör miljön en tjänst.

Märk kartongerna

Markera innehållet i dina kartonger med relevant information: Vad det innehåller, om det är ömtåligt, tungt och var i huset just en kartong tillhör (köket eller sovrummet?) och hur akut är det att packa upp de olika kartongerna. Det underlättar jobbet för oss och dig.

Vill du ha kostnadsfri offert och platsbesök?

Vill du veta vad det skulle kosta med flytthjälp, flyttstädning eller magasinering? Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig så fort vi kan, för vidare samtal om prisförslag eller tid för platsbesök.

  • Helhetsleverantör
  • Tryggt & säkert
  • 50% Rut-avdrag gäller