Flyttfirma Lidingö

Flytthjälp, packning, flyttstädning, magasinering och transport i Stockholm.

Vi erbjuder flytthjälp på Lidingö för den viktiga flytten av ditt hem. Förutom att vi flyttar möbler och lådor med alla dina tillhörigheter, så erbjuder vi:

  • Flyttstädning på Lidingö
  • Magasinering
  • Lån eller köp av flyttkartonger
  • Bortforsling av oönskade saker
  • Och all slags flytthjälp i Lidingö, Bromma och i övriga Storstockholm.

Ring oss, eller skicka ett mail så ger vi dig en offert med fast pris.

Välkommen till vår Flyttfirma Lidingö!

Vi är en flyttfirma i Lidingö som erbjuder professionell flytthjälp i Lidingö samt över hela Stockholms län för att göra din flytt så smidig och stressfri som möjligt. Om du önskar det, så hjälper vi dig även med viktig packning av alla dina ägodelar, så att du kan vara säker på att allt kommer fram säkert och smidigt till din nya destination.

Kontakta oss gärna för mer information om våra tjänster och för att få ett personligt anpassat erbjudande. Liftab – din Flyttfirma Lidingö.

flyttfirma lidingö Vi är din flyttfirma i lidingö

Flytthjälp

Liftab är en flyttfirma på Lidingö med lång erfarenhet av att hjälpa privatpersoner och företag med all slags flytthjälp. Vi erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive nedmontering och packning, flyttstädning, magasinering och den viktiga transporten. Vi kan hjälpa dig med hela flytten eller endast valda delar av den.

Om du väljer att flytta någonstans inom Stockholm erbjuder vi även lån av flyttkartonger utan extra kostnad. Vi kan även hjälpa dig att sortera och skänka bort saker du inte längre behöver till välgörenhetsorganisationer, second hand-butiker eller återvinningstationer. Låt oss hjälpa dig att flytta på ett smidigt och stressfritt sätt. Liftab – din Flyttfirma Lidingö.

hyllor lidingö Behöver du magasinera?

Magasinering

Om du står mellan bostäder eller ska flytta utomlands kan det vara en bra idé att magasinera dina ägodelar. Vi är en flyttfirma i Lidingö, som erbjuder för alla i hela Stockholm, magasinsburar i olika storlekar för att möta förrådskrav. Våra magasinburar är säkra och larmade och vi har hög sekretess och integritet.

Genom att magasinera dina saker hos oss, kan du frigöra utrymme i din bostad eller lägenhet. Särskilt viktigt är detta om du bara behöver förvara dina saker för en kortare tid. Då minskar du risken för stölder eller skador på dina saker. Våra säkra magasinsburar är belägna i Arninge, Stockholm och är lättillgängliga så att du enkelt kan ta ut och lägga tillbaka dina saker när som helst som du behöver det.

Lådor Lidingö Vi packar lådor i lidingö

Packning

Packningen är en viktig del av flytten i Lidingö och kan ta upp en stor del av tiden. Om du vill spara pengar och tid kan du välja att göra packningen själv, annars hjälper vi gärna dig. Du som bor inom Stockholm kan även låna våra säkra flyttkartonger. Ska du flytta från Stockholm kan du enkelt köpa våra flyttkartonger så du kan packa alla dina saker och få dem transporterade.

När du bokar packningstjänster från oss ingår flyttlådor, wellpapp, bubbelplast, silkespapper, tejp och etiketter för tydlig märkning av dina saker. Detta gör det enklare att placera föremålen på rätt ställe i ditt nya hem och underlättar uppackningen.

Om du bor inom Stockholm ingår flyttkartonger kostnadsfritt när du beställer flytthjälp av oss. Om du flyttar utanför Stockholm kan du även låna flyttkartonger utan extra kostnad, men vi uppskattar om du kan återlämna dem när du har tid.

moppa golv lidingö golvmoppning lidingö

Flyttstädning

Efter flytten är det vanligt att man vill städa ordentligt, och många väljer att anlita en flyttfirma för att få hjälp med flyttstädningen i Lidingö. Vi är en flyttfirma i Lidingö och resten av Stockholm. Med vår långa erfarenhet av flyttstädning kan vi leverera en effektiv och ordentlig flyttstädning i Lidingö och så klart i resten av Stockholm. Vi använder oss av vårt detaljerade städprogram för att städningen av din gamla bostad ska bli så bra som möjligt. Vår kunskap om hur man städar är  effektivt sätt.

Genom att anlita oss minskar du risken för att den nya hyresgästen eller ägaren gnäller på städningen. Låt oss hjälpa dig att städa efter flytten så att du kan känna dig nöjd med resultatet. Liftab – din flyttfirma Stockholm.

städning lidingö

Fastighetsskötsel och skolstädning

Vi är en flyttfirma i Lidingö och övriga Storstockholm som erbjuder en rad tjänster inom fastighetsskötsel så som trappstädning, lövröjning och utestädning. Det kan till exempel vara uppsamling cigarettfimpar, plast, skräp och annat avfall i och utanför fastigheten. Det skapar en trevlig miljö i och runt fastigheten och uppskattas av boende som gästande.

Vi utför även sopning och skurning av entrén och trapphuset, rengöring av ledstänger, dörrar och fönster, hissar och andra utrymmen. Kontakta oss idag för en snabb och kostnadsfri offert.

Vi erbjuder även skolstädning som en del av vår tjänsteportfölj. Kontakta oss idag om du har frågor kring vår skolstädning. Få en skinande ren arbetsplats att gå till.

möbler lidingö

Köp av bohag

Vi är en flyttfirma i Lidingö och Storstockholm som i samband med flytthjälp också köper bohag. När du anlitar oss för flytthjälp och vill minimera mängden saker du behöver flytta, så erbjuder vi en professionell värdering av dina föremål genom vår besiktningsman.

Värdet på dina föremål kan dras av på flyttnotan. Vi köper också hela eller delar av dödsbon. Kontakta oss idag när du behöver en flyttfirma i Lidingö, Bromma och i resten av Stockholm.

Ekonomiskt att anlita din flyttfirma på Lidingö Det är ekonomiskt att anlita din flyttfirma i lidingö

Rutavdrag

Du vet väl om att våra flyttjänster täcks av RUT-avdraget? Om du uppfyller villkoren för rutavdraget kan du få en skattereduktion på upp till 50 procent av de flyttjänster du köpt. Sedan den 1 januari 2021 kan du dra av upp till 75 000 kronor genom rutavdraget i din inkomstdeklaration.

Du behöver inte oroa dig för administrationen av RUT-avdraget, vi hanterar allt detta med Skatteverket åt dig. Kontakta oss idag om du vill veta mer om våra flyttjänster och hur du kan dra nytta av RUT-avdraget.