Flytthjälp Sollentuna

Flytthjälp.Packning.Flyttstädning.Magasinering

När du letar efter Flytthjälp i Sollentuna, finns vi  som erbjuder flytthjälp, flyttstädning, packning av ditt bohag om du önskar det. Vi har möjlighet att hjälpa sig ansöka om RUT-avdrag som täcker en del av kostnaden för din flytt och kan erbjuda magasinering och bortforsling om du har oönskade saker som du inte vill ha med till den nya adressen. Kontakta oss för kostnadsfri offert och bokning.

Flytthjälp Sollentuna

Vi ger flytthjälp och alla slags flyttjänster i Sollentuna. Vi kan packa, hjälpa dig med att bära, flyttstäda och magasinera. Av oss kan du få köp av bohag, transport och återvinning, fastighetsskötsel och skolstädning.

Vi tar hand om alla aspekter av din flytt, från packning till transportering, uppackning och flyttstädning, samt magasinering. Vi säkerställer att saker som ska slängas hamnar hos en välgörenhetsorganisation, second hand-butik eller återvinningsstation.

Vår prioritet är att du som kund är nöjd med våra tjänster. Vi lovar en smidig och prisvärd flytthjälp och flyttstädning, samt en Nöjd-kund-garanti. Kontakta oss idag för ett prisförslag eller kostnadsfritt hembesök.

flyttfirma lidingö Vi är din flyttfirma i lidingö

Flytthjälp

Oroa dig inte för din flytt, vi har det täckt. Liftab – en pålitlig Flyttfirma som finns i Sollentuna. Med vår mångåriga erfarenhet av flytthjälp har vi hjälpt tusentals kunder med sina flyttar. Vi erbjuder möjlighet att ta hand om alla eller valda aspekter av flytten, från nedmontering och packning till flyttstädning, magasinering eller transport till din nya adress.

Vi är en väletablerad flyttfirma i Sollentuna med en sammansvetsad personal med lång erfarenhet tillsammans. Det minskar risken för olyckor och skador jämfört med andra flyttfirmor som använder sig av tillfälligt anställd personal.

Vid val av Liftab erbjuds du ett fast pris baserat på dina specifika behov, efter en utvärdering vid kundbesök. Kontakta oss idag i Sollentuna.

hyllor lidingö Behöver du magasinera?

Magasinering

Liftab erbjuder också magasinering för alla våra kunder i samband med flytten. Våra magasinburar är belägna i Arninge, Stockholm och erbjuder en säker och praktisk lösning för förvaring av dina tillhörigheter under flytten.

Våra magasinburar är säkra och välventilerade, och vi erbjuder olika storlekar för att möta dina förvaringbehov. Du kan hyra en magasinbur för en kortare eller längre period, beroende på dina behov.

Kontakta oss idag för mer information om våra magasinburar och hur vi kan hjälpa dig med din flytt.

Lådor Lidingö Vi packar lådor i lidingö

Packning

Packning ska göras i god tid. Börja med sakerna i förråd och avsluta med saker du använder varje dag.

Packning tar i regel mest tid vid en flytt. Du kan packa genom att packa själv, men vi hjälper gärna med hela eller delar av packningen. Om du bor i Stockholm ingår flyttkartonger gratis när du bokar vår flytthjälp. Om du flyttar utanför Stockholm får du låna kartonger gratis, men vi tar en avgift om du inte återlämnar dem.

När du låter oss som flyttfirma sköta packningen så sparar du tid och får en effektivare packning. Vi vet nämligen hur man packar och skyddar dina saker för att undvika skador under transporten.

Vi märker dessutom alla flyttlådor tydligt för en enklare uppackning i ditt nya hem. Välj oss för pålitlig Flytthjälp i Sollentuna.

moppa golv lidingö golvmoppning lidingö

Flyttstädning

Vid flytten till en ny bostad är det viktigt att lämna den gamla i ett bra skick för nästa hyresgäst eller ägare. Därför erbjuder Liftab professionell flyttstädning som en del av våra tjänster.

Flyttstädning är en typ av städning som utförs i samband med en flytt. Det syftar till att göra bostaden eller lokalen i fråga redo för nästa hyresgäst eller ägare. Det inkluderar vanligtvis en grundlig rengöring av alla rum, inklusive kök, badrum och sovrum.

Våra erfarna städare tar hand om allt från grundlig rengöring av alla rum till små detaljer såsom torkning av fönster och rengöring av golv. Vi strävar alltid efter att lämna bostaden eller lokalen så ren och fräsch som möjligt.

Kontakta oss idag för att boka en flyttstädning från Liftab Flytthjälp i Sollentuna.

städning lidingö

Fastighetsskötsel och skolstädning

Vi erbjuder flera tjänster inom fastighetsskötsel, såsom trappstädning, lövröjning, utestädning och mer. Vi ser till att skapa en ren och trevlig miljö för boende och gäster genom att samla in skräp och avfall i och utanför fastigheten.

Vi tar också hand om sopning, skurning, rengöring av hissar, ledstänger, dörrar, fönster och andra utrymmen. Kontakta oss idag för en snabb offert.

Vi erbjuder även skolstädning för en skinande ren arbetsplats. Kontakta oss för mer information om vår skolstädning.

möbler lidingö

Köp av bohag

I samband med flytthjälp köper vi också ditt bohag. När du anlitar oss för flytthjälp och vill minimera mängden saker du behöver flytta, erbjuder vi en professionell värdering av dina föremål genom vår besiktningsman.

Värdet på dina föremål kan dras av på flyttnotan. Vi köper också hela eller delar av dödsbon. Kontakta oss idag när du behöver en flyttfirma i Sollentuna.

Ekonomiskt att anlita din flyttfirma på Lidingö Det är ekonomiskt att anlita din flyttfirma i lidingö

Rutavdrag

Du vet väl att våra flyttjänster täcks av RUT-avdraget? Om du uppfyller villkoren för rutavdraget kan du få en skattereduktion på upp till 50 procent av de flyttjänster du köpt. Sedan den 1 januari 2021 kan du dra av upp till 75 000 kronor genom rutavdraget i din inkomstdeklaration.

Du behöver inte oroa dig för administrationen av rutavdraget, vi hanterar allt detta med Skatteverket åt dig. Kontakta oss idag om du vill veta mer om våra flyttjänster och hur du kan dra nytta av rutavdraget.