Flytthjälp Lidingö

✔Flytthjälp✔Packning✔Flyttstädning✔Magasinering

Flyttfirma Lidingö

Vi har mycket goda omdömen från kunder som tagit del av vår kompletta flytthjälp. Därför kan du känna dig trygg när vi hjälper dig med hela flyttprocessen på Lidingö och resten av Storstockholm. Ring och boka oss så hjälper vi dig med flytt, inklusive packning, flyttstädning, magasinering och uppackning, om du vill det.
Och behöver du det tar vi även hand om möbler och övrigt bohag. Då kan vi köra det till välgörenhetsorganisation, second hand eller återvinningsstationer.
Vi är stolta över att kunna erbjuda Nöjd-kund-garanti och ansvarsförsäkring så att våra kunder inte ska behöva oroa sig över vår flytthjälp.

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök och prisförslag så hjälper vi dig med din flytt!

flyttfirma lidingö Vi är din flyttfirma i lidingö

Flytthjälp

Vår flyttfirma på Lidingö erbjuder professionell och flytthjälp för att göra din flytt så smidig och stressfri som möjligt. Vi hjälper dig med allt som har med nedmontering och packning av dina ägodelar att göra, till flyttstädning, magasinering och transport.

Våra erfarna flyttkarlar ser till att allt sker säkert och effektivt. Vi erbjuder även möjligheten att skicka vidare det som inte längre behövs, till välgörenhetsorganisation, second hand-butik eller återvinningsstation.
Kontakta oss idag för att boka vår flytthjälp idag!

hyllor lidingö Behöver du magasinera?

Magasinering

Har du saker som behöver förvaras i samband med flytten? I så fall erbjuder vi magasinering och har magasinsburar i olika storlekar som förvaras i säkra lokaler i Arninge, Stockholm. De är larmade för säkerhetens skull. Dessutom har vi sekretssavtal för din integritet. Genom att magasinera saker kan du alltid få mer utrymme i din nya bostad. Låt Liftab ta hand om magasineringen så kan du fokusera på flytten.

Lådor Lidingö Vi packar lådor i lidingö

Packning

Packning av alla saker och sortering av allt som ska med eller slängas tar ofta lång tid. Det vet vi och kan erbjuda effektivt packning inklusive flyttlådor, wellpapp, bubbelplast, silkespapper, tejp och etiketter. Vi kan också packa upp sakerna i ditt nya hem. Vi har flexibla tjänster som du har möjlighet att välja mellan. Antingen önskar du hela, kompletta flytthjälpen, eller så väljer du de delar av den som du önskar.
Kontakta oss, så berättar vi mer!

moppa golv lidingö golvmoppning lidingö

Flyttstädning

En flyttstädning kräver stor noggrannhet och har högt ställda krav. Om du tycker det är omöligt att städa på det sättet, så erbjuder vi nöjd-kund-garanti på flyttstädningen som besparar tid och minimerar stressen i samband med flyttstädning. Låt Liftab ta hand om din flyttstädning så kan du fokusera på flytten till ett nytt hem. Vi garanterar en toppklassig flyttstädning och problemfri flytt!

städning lidingö

Fastighetsskötsel och skolstädning

Förutom flytthjälp arbetar vi med andra tjänster för fastighetsbolag och hyresvärdar, både med trappstädning, trapphusstädning och utomhusstädning. Förutom det erbjuder vi även skolstädning för att alla som går till skolan eller har det som sin arbetsplats ska trivas i den miljön.
Kontakta oss idag om du har frågor kring några av våra företagstjänster!

möbler lidingö

Köp av bohag

I samband med flytthjälp kan vi även erbjuda bohagsköp och vi köper också hela eller delar av dödsbon. I samband med det kan vi även erbjuda flyttstädning som garanterar att hela bostaden blir skinande ren.
Kontakta oss idag när du funderar på att anlita någon för ett helt eller delar av bohagsköp eller dödsboköp! Vi berättar gärna mer och svarar på dina frågor.

Ekonomiskt att anlita din flyttfirma på Lidingö Det är ekonomiskt att anlita din flyttfirma i lidingö

Rutavdrag

Du vet väl att alla privata kunder har rätt till RUT-avdrag i samband med att du anlitar oss för flytt, flyttstädning och andra tjänster kring en flytt? Så mycket som 75.000 kr är avdragbart/person/år, men beloppet är beroende på hur mycket du redan har använt under ett kalenderår. Om du tycker att det är krångligt kan vi hjälpa dig med det.
Kontakta oss idag om du vill veta mer om våra flyttjänster och hur du kan dra nytta av rutavdraget!