Vi finns i Uppsala

Flytthjälp Uppsala.

Din flyttfirma Uppsala!

Vår flytthjälp i Uppsala erbjuder ett brett utbud av tjänster för att underlätta din flytt. Våra duktiga medarbetare hjälper dig med allt från packning och bärhjälp av möbler och andra föremål, till flyttstädning, magasinering och transport.

Vi är även specialiserade på skolstädning och fastighetsskötsel, så att du kan lita på att ditt hem eller arbetsplats är rent och väl underhållet. Dessutom köper vi möbler och annat bohag. Kontakta oss idag för att få en offert på våra tjänster och låt oss hjälpa dig att flytta stressfritt. Liftab, din flytthjälp Uppsala.

flyttfirma lidingö Vi är din flyttfirma i lidingö

Flytthjälp

Oroa dig inte för flytten, vi löser det tillsammans. Liftab är en flyttfirma i Uppsala som har lång erfarenhet av flytthjälp och genom åren hjälpt tusentals kunder med deras flytthjälp. Vi kan antingen hjälpa med hela eller valda delar av flytten.

Får vi sköta allt från ax till limpa, börjar vi med nedmontering och packning, följt av flyttstädning, magasinering av ägodelar eller transport till nya adressen och sedan en sväng förbi en välgörenhetsorganisation, second hand-butik eller återvinningstationen med allt gammalt. Liftab, din flytthjälp i Uppsala.

hyllor lidingö Behöver du magasinera?

Magasinering

Står du mellan två bostäder eller ska du flytta utomlands? Vi har lösningen för dig. Vi är en flyttfirma i Uppsala som erbjuder säkra och bekväma magasinburar i olika storlekar. Vi har hög sekretess och integritet och våra magasinburar är larmade för extra säkerhet.

Genom att magasinera dina saker kan du frigöra utrymme i din bostad eller lägenhet, samtidigt som du minskar risken för skador eller stölder. Vår magasinburar är belägna i Arninge, i Stockholm, och enkla att nå och tillgängliga när du behöver dem. Magasinera dina ägodelar med oss och fokusera på din flytt med Liftab, din flytthjälp i Uppsala.

Lådor Lidingö Vi packar lådor i lidingö

Packning

Packning är viktigt vid flytt och tar ofta lång tid, så börja i tid. Du kan antingen göra det själv eller varför inte låta oss ta hand om din packning, det sparar i regel både pengar och tid. När du beställer packning av oss inkluderar vi flyttlådor, wellpapp, bubbelplast, silkespapper, tejp och etiketter, samt enklare placering och uppackning i det nya hemmet.

Du får även låna flyttkartonger av oss inom Stockholms län vid beställning av flytthjälp. Utanför Stockholm kan du låna flyttkartonger utan extra kostnad, återlämna dem när du har tid, annars tar vi en liten avgift. Liftab, din flytthjälp i Uppsala.

moppa golv lidingö golvmoppning lidingö

Flyttstädning

Flyttstädning är en viktig del av en flytten som säkerställer att du får tillbaka din deposition problemfritt eller att du slipper stå för städningen ifall hyresvärden eller nästa bostadsägare klagar.

Flyttstädningen kan vara tidskrävande och slitsamt, men viktigt att göras noggrant. Liftab erbjuder professionell flyttstädning i Uppsala för att underlätta flytten för dig. Vår personal har lång erfarenhet och vet hur en prickfri flyttstädning går till. Så låt oss ta hand om flyttstädningen. Liftab, din flytthjälp i Uppsala.

städning lidingö

Fastighetsskötsel och skolstädning

Vi erbjuder flytthjälp i Uppsala som även erbjuder en rad tjänster inom fastighetsskötsel så som trappstädning, lövröjning och utestädning. Det kan till exempel vara uppsamling cigarettfimpar, plast, skräp och annat avfall i och utanför fastigheten. Det skapar en trevlig miljö i och runt fastigheten och uppskattas av boende som gästande.

Vi utför även sopning och skurning av entrén och trapphuset, rengöring av ledstänger, dörrar och fönster, hissar och andra utrymmen. Kontakta oss idag för en snabb och kostnadsfri offert.

Vi erbjuder även skolstädning som en del av vår tjänsteportfölj. Kontakta oss idag om du har frågor kring vår skolstädning. Få en skinande ren arbetsplats att gå till.

möbler lidingö

Köp av bohag

Vi är en firma som erbjuder flytthjälp i Uppsala som i samband med flytthjälp också köper bohag. När du anlitar oss för flytthjälp och vill minimera mängden saker du behöver flytta, erbjuder vi en professionell värdering av dina föremål genom vår besiktningsman.

Värdet på dina föremål kan dras av på flyttnotan. Vi köper också hela eller delar av dödsbon. Kontakta oss idag när du behöver en flyttfirma i Uppsala.

Ekonomiskt att anlita din flyttfirma på Lidingö Det är ekonomiskt att anlita din flyttfirma i lidingö

Rutavdrag

Du vet väl att våra flyttjänster täcks av RUT? Om du uppfyller villkoren för rutavdraget kan du få en skattereduktion på upp till 50 procent av de flyttjänster du köpt. Sedan den 1 januari 2021 kan du dra av upp till 75 000 kronor genom rutavdraget i din inkomstdeklaration.

Du behöver inte oroa dig för administrationen av rutavdraget, vi hanterar allt detta med Skatteverket åt dig. Kontakta oss idag om du vill veta mer om våra flyttjänster och hur du kan dra nytta av rutavdraget.