Flyttstädning Stockholm

Allt har packats ner. Nu är det dags för flyttstädningen. Låt oss städa villan eller lägenheten så kan du använda den tiden smartare.

Flyttstädning Stockholm

Vi erbjuder flyttstädning över hela Stockholm. Flyttstädning är ett nödvändigt och tidskrävande arbete som du kan lämna över till oss. En flyttstädning är ett nödvändigt ont som måste genomföras med noggrannhet så att den som flyttar inte klagar och kräver ersättning av dig efteråt.

Alla vill ju flytta in i en ren och fräsch bostad. Vi utför professionella flyttstädningar enligt väl utprovat städprogram där vi noggrant rengör hela bostaden från golv till tak, och allt däremellan. Vi garanterar städresultatet inför den nye hyresgäster eller bostadsinnehavaren.

Flyttstädningens olika moment

 • Kök

  Rengöring av: Spis, kyl och frys in- och utvändigt samt bakom i de fall då det går att dra ut kyl/frys. Köksfläkt, diskbänk, kakel och ventil. Golv, socklar, lister, dörrpartier och fast armatur.

  Avtorkning av: Väggar, skåp, luckor, snickerier och avtorkning av element.

 • Badrum/Toalett

  Rengöring av: Kakel, toalettstol, tvättställ och badkar, även under om det går att komma åt. Fast armatur, golv, socklar, lister och dörrpartier. Ventil, golvbrunn och rördragning. Badrumsskåp och putsning av speglar.

 • Rum/Hall

  Rengöring av: Garderober, skåp och lådor in- och utvändigt. Klädkammare inklusive avtorkning av hyllor. Golv, socklar, lister, ventil, samt dörrpartier.

  Dammtorkning av: Väggar och tak.

  Avtorkning av: Proppskåp, vägguttag, strömbrytare.

 • Fönster

  Putsning av: Alla sidor och rengöring av fönsterkarmar och foder, samt invändigt.

  Avtorkning av: Fönsterbräda och fönsterbänkar. Damning av persienner.

 • Balkong

  Avsopning av: Balkonggolv. Dock ej om trall eller liknande ligger utlagt.

  Avtorkning av: Balkongräcke. Vid inglasad balkong till kommer kostnad för putsning.

 • Förråd/Garage

  Avsopning av: Golv.

  Dammsugning/Avsopning av: Fast inredning.

Flyttstädning Stockholm

Vi erbjuder professionell flyttstädning i Stockholm för att göra din flytt enklare och mer stressfri. Vi har mångårig erfarenhet av att hjälpa kunder att flytta och vi vet vikten av en grundlig och noggrann flyttstädning.

Vår flyttstädning inkluderar allt från rengöring av kök och badrum till dammsugning och moppning av golv. Vi använder endast miljövänliga produkter för att säkerställa en ren och fräsch lägenhet eller hus efter flytten.

Våra duktiga städare är mycket noga med detaljer och arbetar effektivt för att säkerställa att allt är rent och prydligt innan du flyttar in. De ser till att alla ytor, inklusive kök och badrum, är rena och fräscha.

Vi förstår att en flytt är en stressig och krävande tid, och vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig. Genom att erbjuda en komplett flyttstädning kan du fokusera på att packa och organisera din flytt medan vi tar hand om städningen.

Vårt mål är alltid att tillhandahålla den högsta kvaliteten på vår tjänst och vi arbetar hårt för att säkerställa att våra kunder är nöjda med vår flyttstädning.
Om du letar efter en professionell flyttstädning i Stockholm, tveka inte att kontakta oss idag. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din nästa flytt.


Här är några tips i fall du sköter flyttstädningen själv:

 • Planera din flyttstädning i god tid. En flyttstädning tar alltid mer tid än du räknar med. Skaffa rätt verktyg för jobbet, däribland miljövänliga rengöringsmedel. Skyddshandskar och eventuella skyddsglasögon så inget skadligt skvätter i ögonen. Trasor och tvättsvampar, mopp och hink, fönsterputs och fönsterskrapa.

 

 • Städa i olika omgångar. Vissa moment tar längre tid, till exempel avkalkning av badrum och dusch, andra kan göras i god tid, som städning av förråd och källare. Men en uppdelning av de olika momenten blir flyttstädningen inte något att fasas över.

 

 • Stäng av och frosta av kylskåp och frys i god tid före flyttstädning. Lägg ut skyddsplats på golvet, handdukar och ett kärl som samlar upp vattnet.

 

 • Städa ovanliga utrymmen, som bakom spisen eller kylskåpet, fönstrens in- och utsida, bakom elementen och andra utrymmen som inte sett dagsljus på evigheter. Det räcker alltså inte bara med att städa spisplattorna och interiören av ett kylskåp. Spis och kylskåp måste flyttas och städas bakom.

 

 • Rensa golvbrunnen. Det låter inte så kul. Det upplevs som äcklig och det luktar inte så gott, men det är ett nödvändigt vid en flyttstädning. Handskar är ett bra hjälpmedel och undvik även att använda frätande rengöringsmedel som till exempel kaustiksoda, då det orsakar skador på plaströr och packningar. För en mer detaljerad checklista. 

Liftab, när du är i behov av flyttstädning Stockholm.

 

Vill du ha kostnadsfri offert och platsbesök?

Vill du veta vad det skulle kosta med flytthjälp, flyttstädning eller magasinering? Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig så fort vi kan, för vidare samtal om prisförslag eller tid för platsbesök.

 • Helhetsleverantör
 • Tryggt & säkert
 • 50% Rut-avdrag gäller