Flyttstädning Stockholm

Noggrann flyttstädning Stockholm och Lidingö för privatpersoner och företag.

Flyttstädning Stockholm

Älskar du att städa? Då ska du kanske inte välja oss. Men om du, som de flesta, vill lägga din tid på annat och låta oss ta hand om flyttstädningen, då har du hittat rätt!

Vi erbjuder professionell och noggrann flyttstädning i hela Stockholm. Flyttstädning kan vara både tidskrävande och krävande, men med oss vid din sida slipper du oroa dig. Vi tar hand om hela flyttstädningen för att garantera en skinande ren och fräsch bostad, redo för nästa hyresgäst eller ägare.

Med vårt väl beprövade städprogram får du en grundlig och noggrann rengöring av hela bostaden, från golv till tak. Vi garanterar god flyttstädning och ser till att inga oönskade överraskningar dyker upp efteråt. Liftab, flyttstädning Stockholm och Lidingö.

Flyttstädningens olika moment

 • Kök:

  Rengöring av: Spis, kyl och frys in- och utvändigt samt bakom i de fall då det går att dra ut kyl/frys. Köksfläkt, diskbänk, kakel och ventil. Golv, socklar, lister, dörrpartier och fast armatur.

  Avtorkning av: Väggar, skåp, luckor, snickerier och avtorkning av element.

 • Badrum/Toalett:

  Rengöring av: Kakel, toalettstol, tvättställ och badkar, även under om det går att komma åt.

  Fast armatur, golv, socklar, lister och dörrpartier.

  Ventil, golvbrunn och rördragning. Badrumsskåp och putsning av speglar.

 • Rum/Hall:

  Rengöring av: Garderober, skåp och lådor in- och utvändigt. Klädkammare inklusive avtorkning av hyllor. Golv, socklar, lister, ventil, samt dörrpartier.

  Dammtorkning av: Väggar och tak.

  Avtorkning av: Proppskåp, vägguttag, strömbrytare.

 • Fönster:

  Putsning av: Alla sidor och rengöring av fönsterkarmar och foder, samt invändigt.

  Avtorkning av: Fönsterbräda och fönsterbänkar. Damning av persienner.

 • Balkong:

  Avsopning av: Balkonggolv. Dock ej om trall eller liknande ligger utlagt.

  Avtorkning av: Balkongräcke. Vid inglasad balkong till kommer kostnad för putsning.

 • Förråd/Garage:

  Avsopning av: Golv.

  Dammsugning/Avsopning av: Fast inredning.

Flyttstädning Stockholm och Lidingö

Kraven på flyttstädning är höga och det är viktigt att lämna ditt gamla hem eller kontor i perfekt skick för nästa ägare eller hyresgäst. Hos Liftab lämnar vi alltid garanti på utfört arbete och vår erfarna städpersonal ser till att ditt hem eller kontor är oklanderligt rent.

Vi förstår att en flytt tar mycket tid och energi, därför erbjuder vi en smidig helhetslösning med både packning, flytt och flyttstädning. Lämna över ansvaret för flyttstädningen till oss och du får mer tid att fokusera på ditt nya hem eller kontor. Liftab, flyttstädning Stockholm.

Liftab är din pålitliga flyttfirma i Stockholm och Lidingö med över 20 års erfarenhet inom branschen. Vi är kända för vår personliga service och höga kundvård.

Vårt erfarna flyttpersonal ser alltid till att uppfylla våra kunders behov och önskemål.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på flyttstäd och andra flyttjänster. Med Liftab får du en stressfri flyttupplevelse från start till mål.

Liftab, när du är i behov av flyttstädning i Stockholm och Lidingö.

Vanliga frågor och svar

Vad ingår i en flyttstädning?

När du anlitar oss för flyttstäd utför vi en grundlig rengöring av hela bostaden, inklusive dammsugning, torkning av golv, rengöring av fönster, kök, badrum och garderober. Även väggar, tak, element och balkong/uteplats kan ingå om så önskas.

Hur lång tid tar en flyttstädning?

Tiden för en flyttstädning varierar beroende på storleken och skicket på bostaden. En genomsnittlig flyttstädning kan ta mellan 6–10 timmar, men det kan ta längre tid om bostaden är mycket stor eller smutsig.

Vad kostar en flyttstädning hos Liftab?

Priset för flyttstäd hos oss varierar beroende på storlek och skick på bostaden, samt om extra tjänster såsom fönsterputsning eller rengöring av balkong/uteplats önskas. För en exakt offert rekommenderar vi att du kontaktar oss direkt.

Erbjuder Liftab garanti på flyttstädningen?

Ja, vi erbjuder en garanti på vår flyttstädning. Om du inte är nöjd med städningen, kommer vi att åtgärda eventuella brister inom en viss tidsram utan extra kostnad.

Vilken utrustning och rengöringsmedel använder Liftab?

Vi använder professionell utrustning och rengöringsmedel för att säkerställa att din bostad blir så ren som möjligt. All utrustning och rengöringsmedel är miljövänliga och säkra för både människor och husdjur.

Måste jag vara närvarande under flyttstädningen?

Du behöver inte vara närvarande under flyttstädningen, men vi rekommenderar att du är tillgänglig för att låsa upp bostaden och genomföra en slutbesiktning tillsammans med vår personal när städningen är klar.

Kan Liftab hjälpa till med att packa och flytta mina saker?

Ja, vi erbjuder även flyttjänster för att underlätta hela flyttprocessen. Du kan kontakta oss för mer information och en offert på våra flytthjälpstjänster.

Hur bokar jag en flyttstädning hos er?

Du kan boka en flyttstädning genom att kontakta oss via telefon, e-post eller genom att fylla i en bokningsförfrågan på vår hemsida. Vi rekommenderar att boka i god tid för att säkerställa att vi har lediga tider som passar dig.

Är Liftab försäkrade och har nödvändiga tillstånd?

Ja, vi är försäkrade och har alla nödvändiga tillstånd för att utföra flyttstädning och flyttjänster. Vi ser till att följa alla branschregler och lagar för att säkerställa en trygg och professionell upplevelse för dig som kund.

Vad händer om något skadas under flyttstädningen?

Om något oväntat skulle hända och något skadas under flyttstädningen, är vi försäkrade för att täcka eventuella skador. Vänligen kontakta oss så snart som möjligt om du upptäcker några skador, så att vi kan hantera situationen och se till att allt blir korrekt åtgärdat.

Behöver jag förbereda något innan flyttstädningen?

Innan vi utför flyttstädningen bör du se till att alla personliga tillhörigheter och möbler är borttagna från bostaden. Se också till att el, vatten och värme är tillgängliga så att vi kan utföra städningen effektivt.

Kan Liftab ta hand om återvinning och avfallshantering efter flyttstädningen?

Ja, vi kan hjälpa till med återvinning och avfallshantering efter flyttstädningen. Kontakta oss för mer information och eventuella extra kostnader för denna tjänst.

Kan jag avboka eller ändra datumet för min flyttstädning om något kommer i vägen?

Vi förstår att planer kan ändras, och vi strävar efter att vara så flexibla som möjligt. Om du behöver avboka eller ändra datumet för din flyttstädning, vänligen kontakta oss så snart som möjligt så att vi kan göra nödvändiga justeringar. Observera att avboknings- och ändringsvillkor kan variera beroende på hur nära inpå städningen det sker.

Kan ni hjälpa till med flyttstädning av företagslokaler?

Ja, vi erbjuder även flyttstädning för företagslokaler och kontor. Vänligen kontakta oss för mer information om våra tjänster och offert för just ditt företags behov.

Hittar du inte svar på dina frågor?
Kontakta oss idag, så hjälper vi dig!