Flytthjälp Bromma

✔Flytthjälp✔Packning✔Flyttstädning✔Magasinering

Är du på väg att flytta och behöver flytthjälp i Bromma? I så fall hjälper vi dig inför din flytt i Bromma! Hos oss får du komplett flytthjälp med flyttstädning, flyttpackning och magasinering till fast pris. Med det förmånliga RUT-avdraget kan du sänka arbetskostnaderna med som mest 50% av arbetskostnaderna per år och per person.

Tveka inte att kontakta oss för pris och bokning!

Flytthjälp Bromma

Välkommen till Liftab, vi erbjuder en komplett flytthjälp och kan ta hand om allt från packning och uppackning och den viktiga flyttstädningen samt magasinering och bortforsling av det som du inte längre vill ha. Hos oss får du en total flytthjälp i Bromma med Nöjd-kund-garanti och ansvarsförsäkring. Vi har flexibla tjänster så att du kan välja just den flytthjälp som du vill ha, antingen hela paketet med allt inkluderat eller endast enstaka tjänster. Du väljer!

Anlita oss för din flytthjälp i Bromma!

flyttfirma lidingö Vi är din flyttfirma i lidingö

Flytthjälp

Vi är en erfaren flyttfirma som erbjuder allt som behövs för en underlättad flytthjälp i Bromma. Vi har gjort detta många gånger och har lärt oss vad som underlättar och gör hela flyttprocessen trevligare för våra kunder. Det innebär att vissa kunder vill göra en del själv, som packningen, och hellre vill ha hjälp med endast flyttstädningen, medan andra vill ha hela flytthjälpspaketet. Detta förstår vi och anpassar oss efter det som våra kunder önskar och behöver.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

hyllor lidingö Behöver du magasinera?

Magasinering

Behöver du magasinera dina saker? Det är ingen dum idé. Ibland kan man hamna i situationer där man är mellan bostäder och då kanske man behöver hjälp att magasinera sakerna för kortare eller längre tid. Oavsett vilket så hjälper vi dig med magasinering. Våra magasinsburar finns i olika storlekar och förvaras säkert på plats i Arninge, Stockholm och är larmade för ökad säkerhet. Vi erbjuder hög sekretess och respekterar din integritet.

Ta kontakt och ställ alla frågor som du har om magasinering!

Lådor Lidingö Vi packar lådor i lidingö

Packning

Packningen är en viktig del av flytten och som kräver en hel del tid och energi. Därför erbjuder vi professionell packning, inklusive flyttlådor, wellpapp, bubbelplast, silkespapper, tejp och etiketter för tydlig märkning. Vi hjälper dig också att packa upp när du väl är på plats.

moppa golv lidingö golvmoppning lidingö

Flyttstädning

Låt Liftab ta hand om din flyttstädning i Bromma så att du kan fokusera på att flytta och njuta av ditt nya hem. Vi erbjuder toppklassig flyttstädning och problemfri flytt. Välj Liftab för en komplett flyttstädning i Bromma! Liftab erbjuder allsidig flytthjälp i Bromma.
Vår erfarna städpersonal har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra en noggrann flyttstädning med Nöjd-kund-garanti och ansvarsförsäkring!

städning lidingö

Fastighetsskötsel och skolstädning

Vi erbjuder en rad tjänster inom fastighetsskötsel så som trappstädning, trapphusstädning och utomhusstädning, som till exempel uppsamling av skräp i och utanför fastighet, vilket skapar en trevlig miljö och som uppskattas av de boende och deras gäster.Vi erbjuder även skolstädning.
Kontakta oss idag för eventuella frågor och kostnadsfri offert!

möbler lidingö

Köp av bohag

I samband med flytthjälp i Bromma köper vi även hela eller delar av bohag. Om du behöver en downsizing, erbjuder vi en professionell värdering av föremål och har egen besiktningsman. Om du vill det, så kan vi dra av på summan på flyttnotan med värdet på föremålen som vi köper av dig. Vi köper också hela eller delar av dödsbon. Kontakta oss idag för bohagsköp eller köp av dödsbo!

Ekonomiskt att anlita din flyttfirma på Lidingö Det är ekonomiskt att anlita din flyttfirma i lidingö

Rutavdrag

Du vet väl att våra flytthjälp täcks av RUT? Alla privatpersoner har rätt till rut avdraget och kan få skattereduktion som mest 50% av arbetskostnaden. Sedan den 1 januari 2021 kan du dra av upp till 75 000 kronor genom RUT avdraget i inkomstskatt.

Du behöver inte oroa dig för administrationen av rutavdraget, vi tar hand om allt det åt dig. Kontakta oss idag om du vill veta mer om RUT-avdrag så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig!