Magasinering i Stockholm

Vi packar och förvarar dina ägodelar i vårt magasin i Arninge, nära Täby. Tryggt och säkert. Enklare än så blir det inte.

Trygg och säker förvaring

Hyr en magasinbur av oss för säker och trygg magasinering i Stockholm.

Det finns många tillfällen när det är praktiskt att förvara sina tillhörigheter och bohag på ett säkert och trygg plats. Det kan handla om stambyte i fastigheten, kortare eller längre vistelse utomlands, renovering eller bara ute efter mer lagringsutrymme.

Förvara så länge du vill

Vi på Liftab har lösningen oavsett om du väljer att förvara dina saker i ett par veckor eller under en längre tid. Du kan känna dig säker på att vi tar hand om dina ägodelar på ett komplett sätt.

Dina ägodelar förvaras i säkra och larmade utrymmen.  Sekretess och integritet är ledord för oss. Kontakta oss idag om du är i behov av magasinering i Stockholm.

Mellan bostäder?

Om du står mellan bostäder eller ska flytta utomlands kan det vara en bra idé att magasinera dina ägodelar. Vi är en flyttfirma i Stockholm som erbjuder magasinburar i olika storlekar för att möta olika krav. Våra magasinburar är säkra och larmade och sekretess och integritet är ledord i vårt bolag.

Det finns flera fördelar med att magasinera dina ägodelar. Genom att magasinera dina saker kan du frigöra utrymme i din bostad eller lägenhet, särskilt om du bara behöver förvara sina saker för en kortare tid. Du minskar risken för stölder eller skador på sina saker. Våra magasinburar är belägna i Arninge i Stockholm och lättillgängliga och man kan enkelt ta ut och lägga tillbaka sina saker när man behöver det.

Du behöver aldrig betala för mer utrymme än vad du behöver, så kontakta oss idag om du är intresserad av att hyra våra magasinburar.

Vill du ha kostnadsfri offert och platsbesök?

Vill du veta vad det skulle kosta med flytthjälp, flyttstädning eller magasinering? Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig så fort vi kan, för vidare samtal om prisförslag eller tid för platsbesök.

  • Helhetsleverantör
  • Tryggt & säkert
  • 50% Rut-avdrag gäller