Magasinering i Stockholm

Vi packar och förvarar dina ägodelar i vårt magasin i Arninge, nära Täby. Tryggt och säkert. Enklare än så blir det inte.

Trygg och säker förvaring

Hyr en magasinbur av oss för säker och trygg magasinering i Stockholm.

Det finns många tillfällen när det är praktiskt att förvara sina tillhörigheter och bohag på ett säkert och trygg plats. Det kan handla om stambyte i fastigheten, kortare eller längre vistelse utomlands, renovering eller bara ute efter mer lagringsutrymme.

Förvara så länge du vill

Vi på Liftab har lösningen oavsett om du väljer att förvara dina saker i ett par veckor eller under en längre tid. Du kan känna dig säker på att vi tar hand om dina ägodelar på ett komplett sätt.

Dina ägodelar förvaras i säkra och larmade utrymmen.  Sekretess och integritet är ledord för oss. Kontakta oss idag om du är i behov av magasinering i Stockholm.

Mellan bostäder?

Magasinering blir i regel aktuellt när man står emellan två bostäder. Du har sålt bostaden och tillträdet till nya huset är några månader in i framtiden. Vad ska du göra med bohaget? Fråga familj och vänner om extra utrymme? Nja, inte så praktiskt.

Låt oss hantera ditt magasinering. Vi är en flyttfirma i Stockholm som tillhandahåller diverse flyttjänster, däribland magasinering. Många gånger vill våra kunder att vi tar hand om hela logistiklösningen, från packning, flyttstädning till transport och magasinering. Våra magasinburar finns i Arninga, nära Täby i Stockholm.

Viktigt att komma ihåg: Du behöver ofta mindre förrådsutrymme än du tror. Med smart magasinering och packning, kan man fylla några ynka kubikmeter med väldigt mycket saker.

Utrymme är en lyxvara i en storstad som Stockholm. En magasinering kan vara räddaren i nöden. Förvara dina kläder, leksaker och samlarobjekt, instrument eller idrottsutrustning, trädgårdsmöbler, tavlor, semestersaker eller möbler i väntan på ditt nästa boende.

Ska du renovera bostaden?

Låt inte dina värdesaker stå i vägen för renoveringen. När du förvarar dina tillbehör med oss ser vi till att de förblir rena och oskadda, och snickaren kan jobba i lugn i ro och få gjort jobbet snabbare med en tom bostad, vilket torde spara dig en slant. Är du en företagare och behöver förvara kontorsmöblerna någonstans? Då är magasinering en perfekt lösning. Vi på Liftab löser dina magasinering i Stockholm.

Vill du ha kostnadsfri offert och platsbesök?

Vill du veta vad det skulle kosta med flytthjälp, flyttstädning eller magasinering? Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig så fort vi kan, för vidare samtal om prisförslag eller tid för platsbesök.

  • Helhetsleverantör
  • Tryggt & säkert
  • 50% Rut-avdrag gäller