Magasinering Stockholm

Vi packar och förvarar dina ägodelar i vårt magasin i Arninge, nära Täby. Tryggt och säkert. Enklare än så blir det inte.

För trygg och säker magasinering

Står du mellan bostäder eller flytta utomlands och vet inte vad du ska göra med dina saker? Våra säkra och larmade magasinburar är den perfekta lösningen för att förvara dina ägodelar. Vi erbjuder olika storlekar för att möta dina krav, så du behöver aldrig betala för mer utrymme än vad du behöver.

Magasinering är en smart lösning när du flyttar. Det minskar risken för stölder eller skador på dina saker samtidigt som du frigör utrymme i din bostad eller lägenhet. Vårt magasin i Arninge, Stockholm är lättillgängligt och du kan enkelt ta ut och lägga tillbaka dina saker när du behöver dem. Kontakta oss idag för att hyra en magasinbur och få en smidig och trygg förvaringslösning för dina ägodelar.

Förvara så länge du vill

Vi erbjuder flexibla lösningar med olika storlekar på våra lagringsutrymmen och anpassningsbara avtal för att möta dina specifika behov.

Oavsett om du vill förvara dina saker i några veckor eller under en längre tid kan du känna dig trygg med att vi tar hand om dina ägodelar på ett komplett sätt med fokus på sekretess och integritet.

Magasinering i Stockholm

Letar du efter magasinering i Stockholm? Hos oss på Liftab har vi den perfekta lösningen för dig. Med våra toppmoderna magasinburar kan du lita på att dina personliga ägodelar förvaras tryggt och varsamt. Vi förstår hur viktiga dina ägodelar är för dig och därför erbjuder vi en försäkring som garanterar att du alltid kan ha tillgång till dem när du behöver det.

Vi på Liftab är också kända för vår trevliga och punktliga service. Vi strävar alltid efter att göra våra kunder nöjda och tar hand om deras ägodelar med omtanke. Med vår magasinering i Stockholm kan du slippa hyra släpvagn varje gång du behöver hem något och istället förvara dina ägodelar på ett säkert och bekvämt sätt i våra magasinburar.

Kontakta oss idag för att boka din magasinering och upplev vår toppmoderna magasinering i Arninge i Stockholm med omtanke om dina personliga ägodelar.

Vanliga frågor och svar

Vilka typer av föremål kan jag magasinera?

Du kan magasinera nästan vad som helst, så länge det inte är farligt eller förbjudet att förvara. Vanliga föremål som magasineras inkluderar möbler, elektronik, kläder, dokument och hushållsartiklar.

Hur länge kan jag magasinera mina ägodelar?

Du kan magasinera dina ägodelar så länge du behöver, från en kortare tid till flera år. Det beror på dina specifika behov och vilket avtal du valt med oss.

Hur är mina ägodelar skyddade när de är magasinerade?

Våra magasinburar har hög säkerhet, inklusive larm, övervakningskameror och säkra lås på magasinburarna. Dessutom är era saker försäkrade.

Hur stort förråd behöver jag?

Hos Liftab betalar du endast för det utrymmet dina saker faktiskt utnyttjar. En bra riktlinje är ca 10–12 flyttlådor per kvadratmeter. Om du är osäker på hur stort förråd du behöver så kan du alltid kontakta oss på kundtjänst så hjälper vi dig.

Var lagras mina saker?

Dina ägodelar förvaras tryggt och säkert i vårt magasin i Arninge, nära Täby i Stockholm. Självklart uppvärmt, ventilerat och bevakat. Vi förvarar dina saker säkert och noggrant i magasinburar. På så sätt kan vi erbjuda mycket bättre priser än traditionell förvaring. Och du slipper betala för luft i ett halvfullt förråd.

Hur fungerar försäkring?

Dina ägodelar är alltid försäkrade under hela upphämtningen om det mot förmodan skulle hända något och under tiden de är förvarade hos oss.

Hittar du inte svar på dina frågor?
Kontakta oss idag, så hjälper vi dig!