Flytthjälp Karlaplan

✔Flytthjälp✔Packning✔Flyttstädning✔Magasinering

När du behöver en pålitlig flytthjälp på Karlaplan finns vi till ditt förfogande. Behöver du även flyttstädning? Inga problem. Du vet väl om att både flyttstädning och transport ingår i RUT-avdraget? Så mycket som 75.000 kr är avdragbart per år och person, vilket sänker arbetskostnaden på vår kompletta flytthjälp. Ta kontakt och boka oss så hjälper vi dig flytta i, till eller från Karlaplan!

Välkommen till vår flyttfirma i Karlaplan!

Letar du efter en pålitlig flytthjälp på Karlaplan? Då har du kommit rätt! Vi erbjuder komplett flytthjälp som underlättar din flytt. Vi hjälper dig med allt från packning till flyttstädning, magasinering, avstjälpning och bohagsköp. Med vår flytthjälp får du enkelt alla möbler och flyttlådor till din nya bostad så att du kan slappna av och njuta av flytten.
Kontakta oss idag för att få en offert på vår flytthjälp!

flyttfirma lidingö Vi är din flyttfirma i lidingö

Flytthjälp

Liftab, förkortad version av Lidingö flytt och transport AB, erbjuder flytthjälp på Karlaplan. Vi har insett värdet av närhet och vi finns på plats närhelst du behöver det. Vi arbetar i hela Storstockholm och på Karlaplan och Östermalm specifikt. Här erbjuder vi Nöjd-kund-garanti och ansvarsförsäkring så att våra kunder inte ska behöva stå för riskerna med en otillräcklig flyttstädning eller skador på gods och föremål.

I vår kompletta flytthjälp erbjuds du både packning, flyttstädning, nedmontering av möbler, trygg förvaring, magasiner och till och med bohagsköp om det är så att du vill sälja det. Vi köper även dödsbon, samt ordnar med städning så att bostaden kan säljas.

När vi packar saker, så gör vi det med stor försiktighet och varje flyttlåda märks skilt för sig så att uppackningen blir smidigare. Om så önskas kan vi även packa upp sakerna i den nya bostaden. Vi erbjuder omfattande flytthjälp på Karlaplan – allt för att våra kunder ska bli nöjda!

hyllor lidingö Behöver du magasinera?

Magasinering

Om du behöver säker och trygg magasinering i Karlaplan har vi magasinsburar till förfogande. Våra magasinsburar är säkra och har larm och bevakning. De är belägna i Arninge, Stockholm och är lättillgängliga ifall du enkelt behöver komma åt saker och ting. Anlitar du oss för din flytthjälp så kan du enkelt hyra magasinering i samband med din flytt.

Lådor Lidingö Vi packar lådor i lidingö

Flyttpackning

Som du säkert vet, så är flyttpackningen en viktig del av en flytt. Om du vill spara pengar och tid kan du välja att packa själv, men annars erbjuder vi flyttpackning som en del av den kompletta flytthjälpen. När du bokar in en flyttpackning får du tillgång till alla våra flyttlådor, wellpapp, bubbelplast, silkespapper, tejp och etiketter.

Om du flyttar inom Stockholms län ingår flyttkartonger kostnadsfritt när du beställer flytthjälp av oss, men om du flyttar utanför Stockholm debiterar vi en avgift för dem. Med vår packning får du hjälp att flytta enkelt och smidigt!

moppa golv lidingö golvmoppning lidingö

Flyttstädning

Bland det viktigaste som tillkommer när du flyttar i Karlaplan är att flyttstäda. Efter att ha flyttat är flyttstädningen det sista som återstår att göra, och många väljer att anlita oss för att få det gjort på ett professionellt sätt. Med vår långa erfarenhet av flyttstädning får du garantier på att hyresvärd eller nästa bostadsinnehavare blir nöjda. Låt oss hjälpa dig att få en ordentlig flyttstädning så att du kan ägna dig åt trevligare saker!

städning lidingö

Fastighetsskötsel och skolstädning

För fastighetsbolag och företag erbjuder Liftab även ett brett utbud av tjänster inom fastighetsskötsel, som inkluderar trapphus- och trappstädning samt utomhusstädning för en trivsam miljö för alla som bor i fastigheten.
Vi erbjuder skolstädning åt skolor och skolaktörer. Vi är måna om hög kundnöjdhet och bra omdömen!

möbler lidingö

Köp av bohag

Om du behöver sälja ditt bohag kan Liftab köpa hela eller delar av det. I så fall kommer vår besiktningsman och värderar bohaget. Sedan kan vi komma överens om hur du vill få betalt. Och skulle du behöva transportera något till miljöstation, second hand-butik eller välgörenhetsorganisation så erbjuder vi även den hjälpen. Kontakta oss idag för offert och kostnadsfritt hembesök!

Ekonomiskt att anlita din flyttfirma på Lidingö Det är ekonomiskt att anlita din flyttfirma i lidingö

Rutavdrag

Du vet väl om att alla privatpersoner har tillgång till RUT-avdrag? Så mycket som 50% av arbetskostnaderna ingår, hur stor procent beror på hur stor andel som du har använt under kalenderåret. Från 1/1, 2021 kan du dra av så mycket som 75.000 kr i rut avdrag genom din inkomstskatt. Vill du det så kan vi hantera allt som har med RUT-avdraget att göra.
Kontakta oss idag om hur du kan dra nytta av rutavdraget!