Flytthjälp Täby

Flytthjälp.Packning.Flyttstädning.Magasinering

Välkommen till din flytthjälp som arbetar med alla slags flyttjänster i Täby! Vi erbjuder komplett flytthjälp i Täby och kan erbjuda allt från noggrann flyttstädning till magasinering och bortforsling av oönskade saker. Detta kan vi erbjuda:

  • Alla slags flyttjänster i Täby
  • Flyttstädning
  • Packning
  • Magasinering
  • Bortforsling
  • Ansöka om RUT-avdrag för flyttfirman

Kontakta oss, vi är din flyttfirma i Täby!

Välkommen till vår flytthjälp i Täby!

Behöver du hjälp med flytten i Täby? Vår professionella och erfarna flytthjälp i Täby erbjuder allt du behöver för en stressfri flytt. Vi har duktiga medarbetare som kan hjälpa dig med packning, bärande av möbler och andra föremål, flyttstädning, magasinering och transport.

Kontakta oss idag för att få en personligt anpassat offert på våra tjänster och låt oss hjälpa dig att flytta enkelt och smidigt. Liftab, din flytthjälp Täby.

flyttfirma lidingö Vi är din flyttfirma i lidingö

Flytthjälp

Liftab är en flytthjälp i Täby med lång erfarenhet av att hjälpa kunder med flytten. Vi kan hjälpa dig med allt från nedmontering och packning till flyttstädning, magasinering och transport av dina ägodelar.

Vi kan även ta hand om gammalt som du inte längre behöver genom att skänka det till välgörenhetsorganisationer, second hand-butiker eller återvinningsstationer. Kontakta oss idag för att få hjälp med din flytt, din flytthjälp i Täby.

hyllor lidingö Behöver du magasinera?

Magasinering

Liftab erbjuder magasinering i Täby för att hjälpa dig att skydda dina ägodelar när du behöver förvara dem. Det kan vara vid en flytt, en renovering eller om du ska resa bort, och oavsett orsaken kan vi erbjuda en magasinbur som ger dig den trygghet och säkerhet du behöver.

Du behöver aldrig betala för mer utrymme än vad du behöver, så kontakta oss idag om du är intresserad av att hyra förråd eller magasinburar i Täby. Liftab står redo att hjälpa dig med magasineringen. Våra magasinburar är belägna i Arninge i Stockholm och lättillgängliga och man kan enkelt ta ut och lägga tillbaka sina saker när man behöver det.

 

 

Lådor Lidingö Vi packar lådor i lidingö

Packning

Vi erbjuder både flytthjälp utan packning, men vi kan även hjälpa dig att packa smart och smidigt genom att låna ut flyttkartonger till dig. Många flyttfirmor hyr ut sina flyttkartonger, men vi lånar ut våra för att underlätta för dig.

Det är viktigt att du packar allt ordentligt och klart för att bäras ut till lastbilen på flyttdagen, så undvik gärna att använda plastkassar eller andra oegentligheter som banankartonger. Kontakta oss idag om du vill låna flyttkartonger och få hjälp med att packa inför din flytt.

Om du bor inom Stockholm ingår flyttkartonger kostnadsfritt när du beställer flytthjälp av oss. Om du flyttar utanför Stockholm kan du även låna flyttkartonger utan extra kostnad, men vi uppskattar om du kan återlämna dem när du har tid. Liftab, din flyttfirma i Täby.

moppa golv lidingö golvmoppning lidingö

Flyttstädning

Flyttstädningen är ofta den sista biten av flytten, och många väljer att anlita en flyttfirma för att få en bättre städning och undvika att den nya hyresgästen eller ägaren gnäller. Vår flyttfirma i Täby har lång erfarenhet av att utföra flyttstädningar och vi har alla kunskaper och verktyg som behövs för att ge en så effektiv städning som möjligt.

Vi utför tusentals flyttstädningar varje år och har ett detaljerat städprogram för att säkerställa att allt blir rent och snyggt.

städning lidingö

Fastighetsskötsel och skolstädning

Liftab är din flytthjälp i Täby som erbjuder tjänster inom fastighetsskötsel såsom trappstädning, utestädning, sopning, skurning, rengöring av handlister, dörrar, fönster, hissar och andra utrymmen.

Vi erbjuder även skolstädning för att hjälpa dig att hålla din arbetsplats ren. Kontakta oss idag för en offert eller kostnadsfritt platsbesök.

möbler lidingö

Köp av bohag

Liftab är en flytthjälp i Täby som kan hjälpa dig att sälja ditt bohag, oavsett om det är enklare föremål eller finare antikviteter. Vi erbjuder flera tjänster för att underlätta den tidsödande och svåra processen med att ta hand om ett dödsbo eller föräldrar som flyttar till äldreboende.

Vi värderar, sorterar, säljer värdesaker, skänker användbart, transporterar och återvinner bohaget samt städar bostaden. Kontakta oss idag för att få en offert eller kostnadsfritt hembesök.

Ekonomiskt att anlita din flyttfirma på Lidingö Det är ekonomiskt att anlita din flyttfirma i lidingö

Rutavdrag

Du vet väl att du kan ansöka om RUT-avdrag för våra flyttjänster? Om du uppfyller villkoren för rutavdraget kan du få en skattereduktion på upp till 50 procent av de flyttjänster du köpt. Sedan den 1 januari 2021 kan du dra av upp till 75 000 kronor genom rutavdraget i din inkomstdeklaration.

Du behöver inte oroa dig för administrationen av rutavdraget, vi hanterar allt detta med Skatteverket åt dig. Kontakta oss idag om du vill veta mer om våra flyttjänster och hur du kan dra nytta av rutavdraget.