Flytthjälp Norrtälje

✔Flytthjälp✔Packning✔Flyttstädning✔Magasinering

Behöver du flytthjälp i Norrtälje? Då ska du anlita oss. Här är några av de tjänster som vi erbjuder:

  • Packning
  • Uppackning
  • Viktig och ordentlig flyttstädning
  • Bohagsköp
  • Dösboköp
  • Magasinering
  • Bortforsling av oönskade saker

Ta kontakt med oss så ger vi fast pris, kostnadsfri offert och flytthjälp!

Flytthjälp Norrtälje

Vi finns i Norrtälje. Här erbjuder vi komplett flytthjälp, vilket inbegriper packning, flyttstädning, bortforsling av saker som du inte längre vill ha och uppackning på det nya stället. Du kan även anlita oss för magasinering, bohagsköp och köp av dödsbon. I samband med det kan vi även städa ur hela bostaden så att det är enkelt och lätt för dig att sälja den vidare.  Du kan även anlita oss endast för vissa tjänster om du vill göra en del själv. Vår främsta prioritet är att säkerställa att du som kund är nöjd med våra tjänster. Därför erbjuder vi en Nöjd-kund-garanti, förutom vårt löfte om en smidig och prisvärd flyttprocess.

Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt hembesök och få ett prisförslag redan på plats eller samma dag!

flyttfirma lidingö Vi är din flyttfirma i lidingö

Flytthjälp

Liftab erbjuder professionell flytthjälp i Norrtälje och omgivande områden. Vi tar hand om allt från nedmontering och packning till magasinering och transport av dina ägodelar till din nya adress. Vår erfarna personal ser till att allt går smidigt och tryggt, så att du kan koncentrera dig på att starta nya äventyr i din nya bostad. Kontakta oss för att få en personlig offert för din flytt.

hyllor lidingö Behöver du magasinera?

Magasinering

Vi är en fullservice-flyttfirma i Norrtälje som erbjuder en komplett flytthjälp för flytten. Magasinering är en viktig del av flyttprocessen och vi erbjuder säkra och bekväma magasinburar i olika storlekar. Våra magasinburar är belägna i Arninge och är larmade för extra säkerhet.

Genom att magasinera saker kan du frigöra utrymme i din bostad och minskar risken för skador eller stölder. Fokusera på din flytt och låt oss ta hand om resten.

Lådor Lidingö Vi packar lådor i lidingö

Packning

Packningen är inte bara en nödvändig del av flytten, det är också en rolig utmaning! Tänk på det som en chans att rensa ut och organisera dina saker samtidigt som du förbereder dig för nya äventyr i ditt nya hem. Men om du inte har tid eller energi att göra det själv, har du tur! Vi erbjuder packning som gör processen så smidig och enkel som möjligt.

Vi säkerställer en professionell packning som inkluderar flyttlådor, wellpapp, bubbelplast, silkespapper, tejp och etiketter för tydlig märkning. Med vår hjälp kan du placera föremålen på rätt ställe i ditt nya hem och underlätta uppackningen.

Om du bor inom Stockholm får du flyttkartonger kostnadsfritt när du bokar flytthjälp av oss. Utanför Stockholm kan du också låna flyttkartonger utan extra kostnad, men vi uppskattar om du kan återlämna dem när du har tid.

moppa golv lidingö golvmoppning lidingö

Flyttstädning

Välj Liftab för din flyttstädning i Norrtälje. Med oss får du en noggrann och grundlig flyttstädning. Du sparar tid och minimerar stressen i samband med flytten och får tillbaka din deposition utan problem. Med vår långa erfarenhet får du en ordentlig flyttstädning. Vi har ett väl uppbyggt städschema som vi följer, vilket garanterar att din flyttstädning blir godkänd. För oss är det viktigt att flyttstädningen alltid är till belåtenhet så att den blir godkänd och du slipper bekymra dig mer för den.

Så upplev en smidig och stressfri flytt. Låt Liftab ta hand om din flyttstädning så att du kan fokusera på att flytta och börja njuta av ditt nya hem. Vi garanterar en toppklassig städning och en problemfri flytt.

städning lidingö

Fastighetsskötsel och skolstädning

Vi erbjuder en rad tjänster inom fastighetsskötsel så som trappstädning, trapphusstädning och utestädning som skapar en trevlig miljö i och runt fastigheten och uppskattas av såväl boende som gästande. Vi erbjuder även skolstädning som en del av vårt utbud. Kontakta oss idag för en snabb och kostnadsfri offert.

möbler lidingö

Köp av bohag

Vi köper bohag och dödsbon. Värdet på föremålen kan dras av på flyttnotan och vi köper också hela eller delar av dödsbon. Kontakta oss idag när du behöver en besiktnings- och värderingsman i Norrtälje.

Ekonomiskt att anlita din flyttfirma på Lidingö Det är ekonomiskt att anlita din flyttfirma i lidingö

Rutavdrag

Du vet väl om att alla våra flyttjänster ingår i RUT-avdrag? Sedan den 1 januari 2021 kan du dra av upp till 75 000 kronor genom rutavdraget i din inkomstdeklaration. Alla våra tjänster ingår i det som är obligatoriskt för att uppfylla RUT-avdraget.

Du behöver inte oroa dig för administrationen av rutavdraget, vi hanterar allt detta med Skatteverket åt dig. Kontakta oss idag om du vill veta mer om våra flyttjänster och hur du kan dra nytta av rutavdraget.