Flytthjälp Nacka

✔Flytthjälp✔Packning✔Flyttstädning✔Magasinering

Välkommen, vi erbjuder flytthjälp i Nacka! Förutom det så erbjuder vi alltid ordentlig  flyttstädning, magasinering, bortforsling av oönskade saker och all slags flytthjälp i Nacka. Ta kontakt med oss, när du behöver flytthjälp, flyttstädning och magasinering i Nacka, Lidingö, Bromma och resten av Stockholm.

Anlita vår flytthjälp i Nacka!

När du anlitar vår flytthjälp i Nacka erbjuds du alltid professionella tjänster för en stressfri flytt. Våra duktiga medarbetare hjälper till med allt från packning till flyttstädning och magasinering.

Vi är även specialiserade på köp av bohag, så att du slipper packa ner lika mycket när du flyttar. Med vår hjälp kan du enkelt och smidigt flytta till din nya bostad utan krångel. Kontakta oss idag för att få en offert på våra tjänster!

flyttfirma lidingö Vi är din flyttfirma i lidingö

Flytthjälp

Oroa dig inte för flytten, vi hjälper dig. Liftab har en mångårig erfarenhet av att hjälpa kunder med flytt och kan hjälpa dig med hela eller valda delar av flytten.

Vi kan antingen ta hand om allt från A till Ö,  med början från nedmontering och packning, följt av flyttstädning, magasinering av dina ägodelar eller transport till den nya adressen eller endast de delar av vår komplett flytthjälp som du själv önskar.

Anlitar du oss kan vi hjälpa till att forsla bort det du inte längre behöver, då åker vi med det till välgörenhetsorganisationer, second hand-butiker eller återvinningsstationer. Låt oss hjälpa dig att göra flytten så smidig och stressfri som möjligt.

hyllor lidingö Behöver du magasinera?

Magasinering

Om du står mellan bostäder eller ska flytta utomlands kan det vara en bra idé att magasinera dina ägodelar. Vi erbjuder magasinburar i olika storlekar för att möta olika krav. Våra magasinburar är säkra och larmade. Det finns flera fördelar med att magasinera sina ägodelar. Genom att magasinera dina saker kan du frigöra utrymme i din bostad eller lägenhet, särskilt om du bara behöver förvara sina saker för en kortare tid. Du minskar risken för stölder eller skador på sina saker. Våra magasinburar är belägna i Arninge och är lättillgängliga och du kan enkelt ta ut och lägga tillbaka sina saker när man behöver det.

Lådor Lidingö Vi packar lådor i lidingö

Packning

Det finns flera fördelar med att låta oss sköta din packning. Du kan spara tid, då packning kan ta mycket tid, särskilt om du har många saker och möbler som ska packas in. Genom att anlita en oss slipper du lägga ner tid på att packa själv och kan istället fokusera på andra saker inför flytten.

Våra professionella flyttkarlar har erfarenhet och utbildning i hur man ska packa saker på ett säkert sätt, så att de inte skadas under transporten. Vi har ofta tillgång till rättpackmaterial, som bubbelplast, tejp och flyttlådor, som hjälper till att skydda dina saker under transporten.

Genom att använda rätt packmaterial och packtekniker minskar du risken för skador på dina saker, såsom klirr på glasföremål eller skav på möbler. Du kan känna dig trygg i att dina saker kommer att klara flytten utan problem.

moppa golv lidingö golvmoppning lidingö

Flyttstädning

Behöver du en ordentlig och genomgående flyttstädning i Nacka? Flyttstädningen brukar vara en av de sista sakerna som behöver göras inför en flytt, och många väljer att anlita en flyttfirma för att få det gjort på ett tillfredsställande sätt. Med vår långa erfarenhet av att utföra flyttstädning så har vi kompetensen för att leverera en så effektiv städning som möjligt – och Nöjd-kund-garanti!

Genom att anlita oss minskar du risken för att den nya hyresgästen eller ägaren inte är nöjd med städningen, eftersom vi har ett detaljerat städprogram som säkerställer att allt blir rent och snyggt. Låt oss hjälpa dig att avsluta flytten på ett smidigt sätt med en grundlig flyttstädning.

städning lidingö

Fastighetsskötsel och skolstädning

Vi har ett brett utbud av tjänster inom fastighetsskötsel, inklusive trappstädning, lövröjning och utestädning. Detta innebär städning utanför fastigheten för att skapa en trivsam miljö för boende och besökare. Vi erbjuder också skolstädning som en del av vårt tjänsteutbud.

Kontakta oss idag om du har frågor om vår skolstädning och få en glänsande ren arbetsplats att gå till.

möbler lidingö

Köp av bohag

Sedan många år är vi experter på att hjälpa kunder med flytt. Vi kan också köpa bohag och möbler. Om har saker som du vill sälja, erbjuder vi professionell värdering av de föremål som du inte längre vill ha. Vi köper också hela eller delar av dödsbon. Kontakta oss idag för att få flytthjälp i Nacka!

Ekonomiskt att anlita din flyttfirma på Lidingö Det är ekonomiskt att anlita din flyttfirma i lidingö

Rutavdrag

Du vet väl att du kan få RUT-avdrag för alla våra flyttjänster? Om du uppfyller villkoren för rutavdraget kan du få en skattereduktion på upp till 50 procent av de flyttjänster du köpt. Sedan den 1 januari 2021 kan du dra av upp till 75 000 kronor genom rutavdraget i din inkomstdeklaration.

Du behöver inte oroa dig för administrationen av rutavdraget, vi hanterar allt detta med Skatteverket åt dig. Kontakta oss idag om du vill veta mer om våra flyttjänster och hur du kan dra nytta av rutavdraget.