Flytthjälp Östermalm

✓Flytthjälp✓Flyttstädning✓Packning✓Magasinering

Behöver du flytthjälp på Östermalm? I så fall har du kommit rätt, vi erbjuder all slags flytthjälp, såsom flyttstädning, magasinering, packning och boprtforsling av sådant som du inte längre vill ha. Vår flyttfirma Lidingö flytt  och transport AB som finns på Östermalm och i resten av Storstockholm är en pålitlig flyttfirma. Vi har funnits länge och erbjudit tjänster med möjlighet till RUT-avdrag. Här kan du anlita:

  • Flytthjälp
  • Flyttstädning
  • Magasinering
  • Lån eller köp av flyttkartonger
  • Bortforsling av oönskat material
  • Hjälp med RUT-avdragsansökan

Ta kontakt med oss, vi hjälper dig!

Flyttfirma Östermalm

Välkommen till en flyttfirma på Östermalm som erbjuder professionell flytthjälp! Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder på Östermalm en helhetslösning vid en flytt.

Vi erbjuder en mängd tjänster, inklusive flytthjälp, packning, bärhjälp, flyttstädning, magasinering, köp av möbler, återvinning, fastighetsskötsel och även skolstädning. Vi tar hand om hela processen i och kriing din flytt på Östermalm, så du slipper oroa dig för den.

Vår ambition är att du som kund ska bli nöjd och vi jobbar hårt för att uppnå detta. Vår personal har den kunskap och erfarenhet som krävs för att genomföra en sömlös och stressfri flytt. Vi har därför en Nöjd-kund-garanti.

Kontakta oss idag för ett prisförslag, kostnadsfritt hembesök och upplev en sorgfri flytt med vår flytthjälp på Östermalm!

flyttfirma lidingö Vi är din flyttfirma i lidingö

Flytthjälp

Vi erbjuder fullödig flytthjälp på Östermalm och i resten av Stockholm. Hos oss arbetar en sammansvetsad personal som har arbetat tillsammans i många år. Vårt säkra arbetssätt som vi har utarbetat under många år, minskar risken för olyckor och skador jämfört med andra flyttfirmor som använder sig av temporärt anställd personal.

När du väljer oss för din flytthjälp får du ett fast pris, anpassat efter dina specifika behov, baserat på vårt kundbesök och dina önskemål. Vi erbjuder alla tjänster du behöver för en smidig flytt, inklusive nedmontering, packning, flyttstädning och hantering av saker som ska slängas, återvinnas eller doneras. Vi ser även till att magasinera dina ägodelar.

Vid packning ser till att varje flyttkartong är märkt för en enkel uppackning, och vi strävar alltid efter att lämna din bostad ren och glänsande efter avslutat jobb. Så boka din flytthjälp på Östermalm redan idag

hyllor lidingö Behöver du magasinera?

Magasinering

Förutom flyttstädning erbjuder Liftab även magasinering för våra kunder. Om du behöver extra utrymme för dina tillhörigheter under flytten eller för längre tidsperioder, har vi ett förstklassigt magasinsburar att hyra i Arninge, Stockholm.

Våra magasinburar är säkra, rena och bekväma. De är också lättåtkomliga, så du kan nå dina tillhörigheter när som helst under öppettiderna. Boka en magasinbur från Liftab idag för att säkerställa att dina tillhörigheter är i goda händer under din flytt eller när du behöver extra förvaring.

Lådor Lidingö Vi packar lådor i lidingö

Packning

Packning är i regel den moment som tar mest tid av flytten. Du kan självklart packa själv, men vi hjälper annars gärna med hela eller delar av packningen. Om du bor i Stockholm ingår flyttkartonger gratis när du bokar vår flytthjälp. Om du flyttar utanför Stockholm, får du låna kartonger gratis, men vi tar en avgift om du inte återlämnar dem.

När du bokar packning av oss ingår följande: Flyttlådor, wellpapp, bubbelplast, silkespapper, tejp, och etiketter för tydlig märkning inför transport och placering i de olika rummen i bostaden, för smidigare uppackning dig. Liftab, din flytthjälp på Östermalm.

moppa golv lidingö golvmoppning lidingö

Flyttstädning

Vid flytten till en ny bostad är det viktigt att lämna den gamla i ett bra skick för nästa hyresgäst eller ägare. Därför erbjuder Liftab professionell flyttstädning som en del av våra tjänster i Östermalm och som du kan ansöka om RUT-avdrag för. Låt Liftab ta hand om din flyttstädning så att du kan fokusera på att flytta och njuta av ditt nya hem.

Flyttstädning är en typ av städning som utförs i samband med en flytt och kräver stor noggrannhet och erfarenhet för att inte missa några ytor. En flyttstädning syftar till att göra bostaden eller lokalen i fråga redo för nästa hyresgäst eller ägare. Det inkluderar vanligtvis en grundlig rengöring av alla rum, inklusive kök, badrum och sovrum.

Våra erfarna städare tar hand om allt från grundlig rengöring av alla rum till små detaljer såsom torkning av fönster och rengöring av golv. Vi strävar alltid efter att lämna bostaden eller lokalen så ren och fräsch som möjligt, så att näste hyresgäst eller bostadsinnehavare inte kommer med klagomål.

Kontakta oss idag för att boka en flyttstädning från Liftab, din flytthjälp på Östermalm.

städning lidingö

Fastighetsskötsel och skolstädning

Vi som erbjuder flytthjälp på Östermalm erbjuder vi även en rad tjänster inom fastighetsskötsel så som trappstädning, trapphusstädning och utestädning. Det kan till exempel vara uppsamling cigarettfimpar, plast, skräp och annat avfall i och utanför fastigheten. Det skapar en trevlig miljö i och runt fastigheten och uppskattas av boende som gästande.

Vi utför även sopning och skurning av entrén och trapphuset, rengöring av ledstänger, dörrar och fönster, hissar och andra utrymmen.

Vi erbjuder även skolstädning som en del av vår tjänsteportfölj. Få en skinande ren arbetsplats att gå till.

möbler lidingö

Köp av bohag

I samband med flytthjälp köper vi också ditt bohag. När du anlitar oss för flytthjälp och vill minimera mängden saker du behöver flytta, erbjuder vi en professionell värdering av dina föremål genom vår besiktningsman.

Värdet på dina föremål kan dras av på flyttnotan. Vi köper också hela eller delar av dödsbon. Kontakta oss idag när du behöver flytthjälp på Östermalm.

Ekonomiskt att anlita din flyttfirma på Lidingö Det är ekonomiskt att anlita din flyttfirma i lidingö

Rutavdrag

Du vet väl om att alla våra flyttjänster täcks av RUT-avdraget? Om du uppfyller villkoren för rutavdraget kan du få en skattereduktion på upp till 50 procent av de flyttjänster du köpt. Sedan den 1 januari 2021 kan du dra av upp till 75 000 kronor genom rutavdraget i din inkomstdeklaration.

Du behöver inte oroa dig för administrationen av rutavdraget, vi hanterar allt detta med Skatteverket åt dig. Kontakta oss idag om du vill veta mer om våra flyttjänster och hur du kan dra nytta av rutavdraget.