Flyttfirma Norrtälje

Flyttfirma Norrtälje. Flytthjälp, packning, flyttstädning, magasinering och transport i Norrtälje.

Behöver du flytta och vill anlita en flyttfirma i Norrtälje? Då ska du anlita oss. Vi är en flyttfirma i Lidingö som erbjuder all slags flytthjälp i Norrtälje. Här är några av de tjänster som vi erbjuder:

  • Flyttfirma Norrtälje
  • Transport i Norrtälje
  • Flyttstädning
  • Magasinering
  • Bortforsling av oönskade saker
  • Viktig och ordentlig flyttstädning

Ta kontakt med oss så ger vi fast pris, kostnadsfri offert och flytthjälp!

Din flyttfirma Norrtälje

Vi, Liftab, är din flyttfirma i Norrtälje. Anlita oss idag och vi tar hand om hela processen för dig, från packning till transport, uppackning och flyttstädning. Och om du har något att kasseras, så ser vi till att det hamnar på rätt ställe – antingen hos en välgörenhetsorganisation, på en second hand-butik eller på en återvinningsstation. Dina donationer skattereducerade.

Vår främsta prioritet är att säkerställa att du som kund är nöjd med våra tjänster. Därför erbjuder vi en Nöjd-kund-garanti, förutom vårt löfte om en smidig och prisvärd flyttprocess.

Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt hembesök och få ett prisförslag redan på plats eller samma dag. Vi är din pålitliga flyttfirma i Norrtälje.

flyttfirma lidingö Vi är din flyttfirma i lidingö

Flytthjälp

Liftab erbjuder professionell flytthjälp i Norrtälje och omgivande områden. Vi tar hand om allt från nedmontering och packning till magasinering och transport av dina ägodelar till din nya adress. Vårt erfarna personal ser till att allt går smidigt och tryggt, så att du kan koncentrera dig på att starta nya äventyr i din nya bostad. Kontakta oss för att få en personlig offert för din flytt. Liftab, din flyttfirma Norrtälje.

hyllor lidingö Behöver du magasinera?

Magasinering

Vi är en fullservice-flyttfirma i Norrtälje som erbjuder en komplett lösning för din flytt. Magasinering är en viktig del av flyttprocessen och vi erbjuder säkra och bekväma magasinburar i olika storlekar. Våra magasinburar är belägna i Arninge i Stockholm och är larmade för extra säkerhet och vi har hög sekretess och integritet.

Genom att magasinera dina saker frigör du utrymme i din bostad och minskar risken för skador eller stölder. Fokusera på din flytt och låt oss ta hand om resten. Liftab, din flyttfirma Norrtälje.

Lådor Lidingö Vi packar lådor i lidingö

Packning

Packningen är inte bara en nödvändig del av flytten, det är också en rolig utmaning! Tänk på det som en chans att rensa ut och organisera dina saker samtidigt som du förbereder dig för nya äventyr i ditt nya hem. Men om du inte har tid eller energi att göra det själv, har du tur! Vi erbjuder packning som gör processen så smidig och enkel som möjligt.

Vi säkerställer en professionell packning som inkluderar flyttlådor, wellpapp, bubbelplast, silkespapper, tejp och etiketter för tydlig märkning. Med vår hjälp kan du placera föremålen på rätt ställe i ditt nya hem och underlätta uppackningen.

Om du bor inom Stockholm får du flyttkartonger kostnadsfritt när du bokar flytthjälp av oss. Utanför Stockholm kan du också låna flyttkartonger utan extra kostnad, men vi uppskattar om du kan återlämna dem när du har tid. Liftab, din flyttfirma Norrtälje.

moppa golv lidingö golvmoppning lidingö

Flyttstädning

Välj Liftab för din flyttstädning i Norrtälje. Med oss får du en noggrann och grundlig flyttstädning. Du sparar tid och minimerar stressen i samband med flytten och får tillbaka din deposition utan problem. Med vår långa erfarenhet får du en ordentlig flyttstädning. Vi har ett väl uppbyggt städschema som vi följer, vilket garanterar att din flyttstädning blir godkänd. För oss är det viktigt att flyttstädningen alltid är till belåtenhet så att den blir godkänd och du slipper bekymra dig mer för den.

Så upplev en smidig och stressfri flytt. Låt Liftab ta hand om din flyttstädning så att du kan fokusera på att flytta och börja njuta av ditt nya hem. Vi garanterar en toppklassig städning och en problemfri flytt. Välj Liftab för din nästa flyttstädning i Norrtälje!

städning lidingö

Fastighetsskötsel och skolstädning

Vi är en flyttfirma i Norrtälje som även erbjuder en rad tjänster inom fastighetsskötsel så som trappstädning, lövröjning och utestädning. Det kan till exempel vara uppsamling cigarettfimpar, plast, skräp och annat avfall i och utanför fastigheten. Det skapar en trevlig miljö i och runt fastigheten och uppskattas av boende som gästande.

Vi utför även sopning och skurning av entrén och trapphuset, rengöring av ledstänger, dörrar och fönster, hissar och andra utrymmen. Kontakta oss idag för en snabb och kostnadsfri offert.

Vi erbjuder även skolstädning som en del av vår tjänsteportfölj. Kontakta oss idag om du har frågor kring vår skolstädning. Få en skinande ren arbetsplats att gå till.

möbler lidingö

Köp av bohag

Vi är en flyttfirma i Norrtälje som i samband med flytthjälp också köper bohag. När du anlitar oss för flytthjälp och vill minimera mängden saker du behöver flytta, erbjuder vi en professionell värdering av dina föremål genom vår besiktningsman.

Värdet på dina föremål kan dras av på flyttnotan. Vi köper också hela eller delar av dödsbon. Kontakta oss idag när du behöver en flyttfirma i Norrtälje.

Ekonomiskt att anlita din flyttfirma på Lidingö Det är ekonomiskt att anlita din flyttfirma i lidingö

Rutavdrag

Du vet väl att med våra flyttjänster ingår möjligheten till RUT-avdrag? Om du uppfyller villkoren för rutavdraget kan du få en skattereduktion på upp till 50 procent av de flyttjänster du köpt. Sedan den 1 januari 2021 kan du dra av upp till 75 000 kronor genom rutavdraget i din inkomstdeklaration. Alla våra tjänster ingår i det som är obligatoriskt för att uppfylla RUT-avdraget.

Du behöver inte oroa dig för administrationen av rutavdraget, vi hanterar allt detta med Skatteverket åt dig. Kontakta oss idag om du vill veta mer om våra flyttjänster och hur du kan dra nytta av rutavdraget.