Flyttfirma Nacka

Flyttfirma Nacka. Flytthjälp, packning, flyttstädning, magasinering och transport i Nacka.

Välkommen till din flyttfirma i Nacka! Förutom säker flytthjälp så erbjuder vi alltid ordentlig  flyttstädning, magasinering, bortforsling av oönskade saker och all slags flytthjälp i Nacka. Ta kontakt med oss, din flyttfirma Lidingö när du behöver flytthjälp, flyttstädning och magasinering i Nacka, Lidingö, Bromma och resten av Stockholm.

Välkommen till vår flyttfirma i Nacka!

Vår flyttfirma i Nacka erbjuder professionella tjänster för en stressfri flytt. Våra duktiga medarbetare hjälper till med allt från packning och bärning av möbler och andra föremål, till flyttstädning och magasinering.

Vi är även specialiserade på köp av bohag, så att du slipper packa ner lika mycket när du flyttar. Med vår hjälp kan du enkelt och smidigt flytta till din nya bostad utan krångel. Kontakta oss idag för att få en offert på våra tjänster, Liftab din flyttfirma Nacka.

flyttfirma lidingö Vi är din flyttfirma i lidingö

Flytthjälp

Oroa dig inte för flytten, vi hjälper dig att lösa det. Liftab är en flyttfirma i Nacka med mångårig erfarenhet av att hjälpa kunder med flyttstöd. Vi har hjälpt tusentals kunder genom åren och kan hjälpa dig med hela eller valda delar av flytten.

Vi kan ta hand om allt från A till Ö,  med början från nedmontering och packning, följt av flyttstädning, magasinering av dina ägodelar eller transport till den nya adressen. Vi kan även hjälpa till att skänka bort allt gammalt som du inte längre behöver till välgörenhetsorganisationer, second hand-butiker eller återvinningsstationer. Låt oss hjälpa dig att göra flytten så smidig och stressfri som möjligt. Liftab, din flyttfirma Nacka.

hyllor lidingö Behöver du magasinera?

Magasinering

Om du står mellan bostäder eller ska flytta utomlands kan det vara en bra idé att magasinera dina ägodelar. Vi är en flyttfirma i Nacka som erbjuder magasinburar i olika storlekar för att möta olika krav. Våra magasinburar är säkra och larmade och vi har hög sekretess och integritet.

Det finns flera fördelar med att magasinera sina ägodelar. Genom att magasinera dina saker kan du frigöra utrymme i din bostad eller lägenhet, särskilt om du bara behöver förvara sina saker för en kortare tid. Du minskar risken för stölder eller skador på sina saker. Våra magasinburar är belägna i Arninge i Stockholm och lättillgängliga och man kan enkelt ta ut och lägga tillbaka sina saker när man behöver det.

Lådor Lidingö Vi packar lådor i lidingö

Packning

Det finns flera fördelar med att låta oss sköta din packning. Packning kan ta mycket tid, särskilt om du har många saker och möbler som ska packas in. Genom att anlita en oss slipper du lägga ner tid på att packa själv och kan istället fokusera på andra saker inför flytten.

Våra professionella flyttkarlar har erfarenhet och utbildning i hur man ska packa saker på ett säkert sätt, så att de inte skadas under transporten. Vi har ofta tillgång till rättpackmaterial, som bubbelplast, tejp och flyttlådor, som hjälper till att skydda dina saker under transporten.

Genom att använda rätt packmaterial och packtekniker minskar du risken för skador på dina saker, såsom klirr på glasföremål eller skav på möbler. Liftab, din flyttfirma Nacka. Du kan känna dig trygg i att dina saker kommer att klara flytten utan problem.

moppa golv lidingö golvmoppning lidingö

Flyttstädning

Behöver du en ordentlig och genomgående flyttstädning i Nacka? Flyttstädningen brukar vara en av de sista sakerna som behöver göras inför en flytt, och många väljer att anlita en flyttfirma för att få det gjort på ett tillfredsställande sätt. Vi är en flyttfirma i Nacka med lång erfarenhet av att utföra flyttstädning och vi har alla knep och knåp för att leverera en så effektiv städning som möjligt.

Genom att anlita oss minskar du risken för att den nya hyresgästen eller ägaren gnäller på städningen, eftersom vi har ett detaljerat städprogram som säkerställer att allt blir rent och snyggt. Låt oss hjälpa dig att avsluta flytten på ett smidigt sätt med en grundlig flyttstädning. Liftab, din flyttfirma Nacka.

städning lidingö

Fastighetsskötsel och skolstädning

Som en flyttfirma i Nacka erbjuder vi ett brett utbud av tjänster inom fastighetsskötsel, inklusive trappstädning, lövröjning och utestädning. Detta kan innebära att vi samlar upp cigarettfimpar, plast, skräp och annat avfall både inne och utanför fastigheten för att skapa en trivsam miljö för boende och besökare.

Vi utför även sopning och skurning av entréer och trapphus, rengöring av handlister, dörrar, fönster, hissar och andra utrymmen.
Vi erbjuder också skolstädning som en del av vårt tjänsteutbud.

Kontakta oss idag om du har frågor om vår skolstädning och få en glänsande ren arbetsplats att gå till. Liftab, din flyttfirma i Nacka.

möbler lidingö

Köp av bohag

Som en flyttfirma i Nacka är vi experter på att hjälpa dig med flytten och kan också köpa bohag och möbler. Om du vill minimera mängden saker som behöver flyttas, erbjuder vi professionell värdering av dina föremål genom vår besiktningsman.

Värdet på dina föremål kan dras av på flyttnotan. Vi köper också hela eller delar av dödsbon. Kontakta oss idag för att få hjälp av en erfaren flyttfirma i Nacka.

Ekonomiskt att anlita din flyttfirma på Lidingö Det är ekonomiskt att anlita din flyttfirma i lidingö

Rutavdrag

Du vet väl att du kan få RUT-avdrag för alla våra flyttjänster? Om du uppfyller villkoren för rutavdraget kan du få en skattereduktion på upp till 50 procent av de flyttjänster du köpt. Sedan den 1 januari 2021 kan du dra av upp till 75 000 kronor genom rutavdraget i din inkomstdeklaration.

Du behöver inte oroa dig för administrationen av rutavdraget, vi hanterar allt detta med Skatteverket åt dig. Kontakta oss idag om du vill veta mer om våra flyttjänster och hur du kan dra nytta av rutavdraget.