Flyttfirma Lidingö

Flyttfirma Lidingö. Flytthjälp, packning, flyttstädning, magasinering och transport i Lidingö.

Flyttfirma Lidingö

Välkommen till Liftab, din flyttfirma Lidingö! Vi har lång erfarenhet och mycket goda omdömen från tidigare kunder som tagit del av våra tjänster. Du kan känna dig trygg med att låta oss ta hand om hela din flyttprocess. Vi hjälper dig med hela flytten, inklusive packning, bärhjälp, flyttstädning transport, magasinering och uppackning.

Vi tar även hand om dina gamla möbler och övrigt bohag, så att dina saker hamnar på rätt ställe – antingen hos välgörenhetsorganisationer, second hand-butiker eller återvinningsstationer.

Vi är stolta över att vara en av de mest pålitliga och erfarna flyttfirmorna i Lidingö och lägger alltid kundens tillfredsställelse i fokus. Vi erbjuder därför en Nöjd-kund-garanti och lovar en smidig och prisvärd flyttprocess. Spara tid och energi genom att låta oss ta hand om din flytt.

Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt hembesök och få ett prisförslag redan på plats eller samma dag. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din flytt. Liftab, din flyttfirma Lidingö.

flyttfirma lidingö Vi är din flyttfirma i lidingö

Flytthjälp

Vi är en flyttfirma i Lidingö som erbjuder professionell flytthjälp för att göra din flytt så smidig och stressfri som möjligt. Vi hjälper till med allt från nedmontering och packning av dina ägodelar, till flyttstädning, magasinering och transport till din nya adress.

Våra erfarna flyttkarlar ser till att allt sker säkert och effektivt. Vi erbjuder även möjligheten att skicka vidare det som inte längre behövs, till välgörenhetsorganisationer, second hand-butiker eller återvinningsstationer. Kontakta oss idag för att boka vår flytthjälp idag! Liftab, din flyttfirma i Lidingö.

hyllor lidingö Behöver du magasinera?

Magasinering

Har du saker som behöver förvaras i samband med flytten? Vi är en flyttfirma med rötter i Lidingö. Vi hjälper dig med allt kring flytten, inklusive magasinering av dina ägodelar. Våra magasinburar kommer i olika storlekar och belägna i säkra lokaler i Arninge, Stockholm. De är larmade för extra säkerhet och sekretess och integritet är ledord i bolaget.

Genom att magasinera dina saker hos oss, kan du frigöra utrymme i din bostad och undvika risken för skador eller stölder och mycket mer. Låt Liftab ta hand om magasineringen så du kan fokusera på din flytt. Din flyttfirma i Lidingö.

Lådor Lidingö Vi packar lådor i lidingö

Packning

Packningen är en viktig del av flytten och tar ofta längst tid. Men du behöver inte göra det ensam. Vi erbjuder professionella packning som inkluderar allt för en säkert och effektiv packning, inklusive flyttlådor, wellpapp, bubbelplast, silkespapper, tejp och etiketter för tydlig märkning. Vi hjälper dig också att placera föremålen på rätt ställe i ditt nya hem och underlätta uppackningen.

Så om du söker efter en lösning för att göra packningen smidigare och mer effektiv, boka våra tjänster idag. Vi kommer att ta hand om allt så att du kan fokusera på att göra ditt nya hem till ditt drömhem. Välj oss, din lokala flyttfirma i Lidingö.

moppa golv lidingö golvmoppning lidingö

Flyttstädning

 När du kommit så här långt i flyttprocessen är du nästan hemma. En flyttstädning måste vara tillräckligt bra för att du ska få tillbaka din deposition utan avdrag eller klagomål på nästa bostadsägare.

Så låt oss sparar dig tid och minimera stressen i samband med flytten. Låt Liftab ta hand om din flyttstädning så att du kan fokusera på att flytta och njuta av ditt nya hem. Vi garanterar en toppklassig städning och en problemfri flytt. Välj Liftab för din nästa flyttstädning i Lidingö!

städning lidingö

Fastighetsskötsel och skolstädning

Vi är din flyttfirma i Lidingö. Utöver flytthjälp erbjuder vi även en rad tjänster inom fastighetsskötsel så som trappstädning, lövröjning och utestädning. Det kan till exempel vara uppsamling cigarettfimpar, plast, skräp och annat avfall i och utanför fastigheten. Det skapar en trevlig miljö i och runt fastigheten och uppskattas av boende som gästande.

Vi utför även sopning och skurning av entrén och trapphuset, rengöring av ledstänger, dörrar och fönster, hissar och andra utrymmen. Kontakta oss idag för en snabb och kostnadsfri offert.

Vi erbjuder även skolstädning som en del av vår tjänsteportfölj. Kontakta oss idag om du har frågor kring vår skolstädning. Få en skinande ren arbetsplats att gå till.

möbler lidingö

Köp av bohag

I samband med flytthjälp köper vi också ditt bohag. När du anlitar oss för flytthjälp och vill minimera mängden saker du behöver flytta, erbjuder vi en professionell värdering av dina föremål genom vår besiktningsman.

Värdet på dina föremål kan dras av på flyttnotan. Vi köper också hela eller delar av dödsbon. Kontakta oss idag när du behöver en flyttfirma i Lidingö.

Ekonomiskt att anlita din flyttfirma på Lidingö Det är ekonomiskt att anlita din flyttfirma i lidingö

Rutavdrag

Du vet väl att våra flyttjänster täcks av RUT? Om du uppfyller villkoren för rutavdraget kan du få en skattereduktion på upp till 50 procent av de flyttjänster du köpt. Sedan den 1 januari 2021 kan du dra av upp till 75 000 kronor genom rutavdraget i din inkomstdeklaration.

Du behöver inte oroa dig för administrationen av rutavdraget, vi hanterar allt detta med Skatteverket åt dig. Kontakta oss idag om du vill veta mer om våra flyttjänster och hur du kan dra nytta av rutavdraget.