Flytthjälp Karlaplan

Flytthjälp Karlaplan packning, flyttstädning, magasinering och transport i Karlaplan.

När du behöver en pålitlig flytthjälp i Karlaplan finns vi på Lidingö till ert förfogande. Behöver ni även flyttstädning? Inga problem. Du vet väl om att både flyttstädningen och flytten ingår i det som du kan dra av på RUT-avdraget. Så mycket som 50 000 kronor är avdragbart för privatpersoner per år och per person. Det sänker priset på flytten, flyttstädningen, packningen och alla de tjänster som du anlitar oss för. Hör av dig till oss, vi tar hand om flytten i Karlaplan!

Välkommen till vår flyttfirma i Karlaplan!

Letar du efter en pålitlig flytthjälp i Karlaplan? Då har du kommit rätt! Vår flyttfirma erbjuder ett brett utbud av tjänster för att underlätta din flytt. Vi hjälper till med allt från packning och bärning av dina ägodelar, till flyttstädning och magasinering.

Vi har även transporttjänster för att enkelt få dina saker till din nya bostad. Med vår hjälp kan du slappna av och låta oss sköta allt det praktiska kring din flytt. Kontakta oss idag för att få en offert på vår flytthjälp.

flyttfirma lidingö Vi är din flyttfirma i lidingö

Flytthjälp

Liftab som är en förkortning för flyttfirma Lidingö AB, erbjuder flytthjälp och finns i Karlaplan när du behöver flytta. Hos vår Flyttfirma Lidingö finns en sammansvetsad personal som har jobbat länge tillsammans och finns till ditt förfogande. Vårt säkra arbetssätt minskar risken för olyckor och skador jämfört med andra flyttfirmor som använder sig av personal som bara är tillfälligt anställd.

När du väljer oss får du ett fast pris baserat på dina specifika behov, efter att vi har gjort ett kostnadsfritt kundbesök och gjort en utvärdering. Vi erbjuder alla tjänster som behövs för att hjälpa dig med din flytt, inklusive nedmontering, packning i ,flyttlådor, flyttstädning och hantering av ägodelar som ska slängas, återvinnas eller skänkas.

Vi ser till att varje flyttlåda är märkt för att göra uppackningen smidigare, och vi strävar alltid efter att lämna bostaden skinande ren när vi har avslutat vårt arbete.

hyllor lidingö Behöver du magasinera?

Magasinering

Om du behöver säker och trygg magasinering i Karlaplan kan du hyra en magasinbur från oss. Det finns många olika anledningar till varför du kan behöva förvara dina ägodelar, till exempel vid en flytt, en renovering eller om du ska resa bort.

Oavsett orsak kan Liftab erbjuda en magasinbur för säker magasinering i Karlaplan och som ger dig den trygghet och säkerhet du behöver för att dina tillhörigheter ska vara väl skyddade. Våra magasinburar är belägna i Arninge i Stockholm och är lättillgängliga för dig. Om du anlitar vår Flyttfirma Lidingö kan du enkelt hyra magasinering av oss och ta ut och lägga tillbaka sina saker när du behöver det.

Lådor Lidingö Vi packar lådor i lidingö

Flyttpackning

Flyttpackningen är en viktig del av flytten. Om du vill spara pengar och tid kan du välja att packa själv, men vi erbjuder även hjälp med flyttpackningen. När du bokar våra tjänster får du tillgång till våra flyttlådor, wellpapp, bubbelplast, silkespapper, tejp och etiketter för tydlig märkning av dina saker. Våra flyttlådor är enkla att använda och säkra att packa dina saker i. Ta kontakt med oss så får du tillgång till våra flyttlådor.

Att använda våra flyttlådor för din packning och märker dem med vilket rum lådorna ska till. På så sätt bidrar det till att du kan placera allt på rätt ställe i ditt nya hem och få en smidig uppackning. Om du bor inom Stockholms län ingår flyttkartonger kostnadsfritt när du beställer flytthjälp av oss, och om du flyttar utanför Stockholms län erbjuder vi även lån av kartonger men lämna gärna tillbaka när du har tid, annars debiterar vi en liten avgift för dem. Låt oss hjälpa dig att packa inför flytten på ett enkelt och smidigt sätt. Liftab, din flyttfirma Karlaplan.

moppa golv lidingö golvmoppning lidingö

Flyttstädning

Bland det viktigaste som tillkommer när du flyttar i Karlaplan är att flyttstäda. Efter att ha flyttat är flyttstädningen det sista som återstår att göra, och många väljer att anlita en flyttfirma för att få det gjort på ett professionellt sätt. Vi är en flyttfirma i Karlaplan som erbjuder viktig och ordentlig flyttstädning. Med vår långa erfarenhet av flyttstädning kan vi leverera en detaljerad flyttstädning som är mer effektiv än om du gör den själv.

På så sätt minskar risken för att den nya hyresgästen eller ägaren gnäller på flyttstädningen i Karlaplan. Låt oss hjälpa dig att få en ordentlig flyttstädning så att du kan känna dig helt klar med flytten.

städning lidingö

Fastighetsskötsel och skolstädning

Liftab är en flyttfirma i Karlaplan som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom fastighetsskötsel. Detta inkluderar trappstädning, lövröjning och utestädning, där vi samlar upp avfall både inne och utanför fastigheten för att skapa en trivsam miljö. Vi utför även sopning och skurning av entréer och trapphus samt rengöring av handlister, dörrar, fönster, hissar och andra utrymmen.

Vi erbjuder också skolstädning, så om du behöver hjälp med att hålla din arbetsplats ren och glänsande kan du kontakta oss idag! Vårt ambition är att alltid ge våra kunder bästa tänkbara service.

möbler lidingö

Köp av bohag

Om du behöver sälja ditt bohag kan Liftab, din flyttfirma i Karlaplan, köpa hela eller delar av det. Processen är enkel: en av våra besiktningsmän kommer och värderar dina saker, och vi kan sedan dra av det beloppet från din flyttnota.

Vi tar även hand om det som inte är användbart genom att transportera det till en miljöstation, second hand-butik eller välgörenhetsorganisation. Kontakta oss idag för att få en offert eller kostnadsfritt hembesök.

Ekonomiskt att anlita din flyttfirma på Lidingö Det är ekonomiskt att anlita din flyttfirma i lidingö

Rutavdrag

Du vet väl att våra flyttjänster täcks av RUT? Om du uppfyller villkoren för rutavdraget kan du få en skattereduktion på upp till 50 procent av de flyttjänster du köpt. Sedan den 1 januari 2021 kan du dra av upp till 75 000 kronor genom rutavdraget i din inkomstdeklaration.

Du behöver inte oroa dig för administrationen av rutavdraget, vi hanterar allt detta med Skatteverket åt dig. Kontakta oss idag om du vill veta mer om våra flyttjänster och hur du kan dra nytta av rutavdraget.