Flyttfirma Solna

Flyttfirma Solna. Flytthjälp, packning, flyttstädning, magasinering och transport i Solna.

Din flyttfirma Solna!

Letar du efter en flyttfirma i Solna som du kan lita på? Look no further! Vi erbjuder en rad olika flyttjänster för att underlätta din flytt. Vi kan hjälpa dig med allt från att packa dina ägodelar och bära dem till flyttstädning, magasinering och förråd.

Vi erbjuder även transporttjänster för att enkelt få dina saker till din nya bostad. Låt oss ta hand om det praktiska så att du kan slappna av. Kontakta oss idag för att få en offert på våra tjänster eller kostnadsfritt hembesök. Liftab, din flyttfirma Solna.

Flytthjälp

Vi är en etablerad flyttfirma i Solna med en sammansvetsad personal som har jobbat länge tillsammans. Det minskar risken för olyckor och skador jämfört med andra flyttfirmor som använder sig av personal som bara är tillfälligt anställd.

När du väljer oss får du ett fast pris baserat på dina specifika behov, efter att vi har gjort ett kundbesök och gjort en utvärdering. Vi erbjuder alla tjänster som behövs för att hjälpa dig med din flytt, inklusive nedmontering, packning, städning och hantering av ägodelar som ska slängas, återvinnas eller skänkas.

Vi ser till att varje flyttlåda är märkt för att göra uppackningen smidigare, och vi strävar alltid efter att lämna bostaden skinande ren när vi har avslutat vårt arbete. Liftab, din flyttfirma Solna.

Magasinering

Står du kanske mellan två bostäder? Ska du flytta utomlands? Då kan det vara en bra idé magasinera dina ägodelar. Vi är en flyttfirma i Solna som erbjuder magasinburar i olika storlekar för att möta olika krav. Våra magasinburar är säkra och larmade och sekretess och integritet är ledord i vårt bolag.

Genom att magasinera dina saker kan du frigöra utrymme i din bostad eller lägenhet, särskilt om du bara behöver förvara sina saker för en kortare tid. Du minskar risken för stölder eller skador på sina saker. Våra magasinburar är belägna i Arninge i Stockholm och lättillgängliga och man kan enkelt ta ut och lägga tillbaka sina saker när man behöver det. Så magasinera dina saker med Liftab, din flyttfirma i Solna.

Packning

Vi på Liftab erbjuder professionell packning när du beställer flytthjälp av oss. Våra erfarna packare använder endast högkvalitativa material för att säkerställa att alla dina ägodelar packas säkert och märkta för en smidig flytt.

Oavsett om du bor i Solna eller i närheten, kan du lita på oss för att göra din flytt enkel och stressfri. Liftab, din flyttfirma Solna.

Flyttstädning

Flyttstädning är en viktig del av en flyttprocessen och kan vara tidskrävande och slitsamt, men det är viktigt att det görs noggrant för att undvika problem och onödiga kostnader. Vi erbjuder flyttstädning i Solna som en del av vår flytthjälp.

Vår erfarna städpersonal har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra en noggrann flyttstädning, så att du kan lämna ditt gamla boende i toppskick. Låt Liftab ta hand om din flyttstädning så att du kan fokusera på att flytta och börja njuta av ditt nya hem. Liftab, din flyttfirma i Solna.

Fastighetsskötsel och skolstädning

Vi är en flyttfirma i Solna som även erbjuder en rad tjänster inom fastighetsskötsel så som trappstädning, lövröjning och utestädning. Det kan till exempel vara uppsamling cigarettfimpar, plast, skräp och annat avfall i och utanför fastigheten. Det skapar en trevlig miljö i och runt fastigheten och uppskattas av boende som gästande.

Vi utför även sopning och skurning av entrén och trapphuset, rengöring av ledstänger, dörrar och fönster, hissar och andra utrymmen. Kontakta oss idag för en snabb och kostnadsfri offert.

Vi erbjuder även skolstädning som en del av vår tjänsteportfölj. Kontakta oss idag om du har frågor kring vår skolstädning. Få en skinande ren arbetsplats att gå till.

Köp av bohag

Vi är en flyttfirma i Solna som i samband med flytthjälp också köper bohag. När du anlitar oss för flytthjälp och vill minimera mängden saker du behöver flytta, erbjuder vi en professionell värdering av dina föremål genom vår besiktningsman.

Värdet på dina föremål kan dras av på flyttnotan. Vi köper också hela eller delar av dödsbon. Kontakta oss idag när du behöver en flyttfirma i Solna.

Rutavdrag

Du vet väl att våra flyttjänster täcks av RUT? Om du uppfyller villkoren för rutavdraget kan du få en skattereduktion på upp till 50 procent av de flyttjänster du köpt. Sedan den 1 januari 2021 kan du dra av upp till 75 000 kronor genom rutavdraget i din inkomstdeklaration.

Du behöver inte oroa dig för administrationen av rutavdraget, vi hanterar allt detta med Skatteverket åt dig. Kontakta oss idag om du vill veta mer om våra flyttjänster och hur du kan dra nytta av rutavdraget.