Flyttfirma Karlaplan

Flyttfirma Karlaplan Flytthjälp, packning, flyttstädning, magasinering och transport i Karlaplan.

Välkommen till vår flyttfirma i Karlaplan!

Letar du efter en pålitlig flyttfirma i Karlaplan? Då har du kommit rätt! Vår flyttfirma i Karlaplan erbjuder ett brett utbud av tjänster för att underlätta din flytt. Vi hjälper till med allt från packning och bärning av dina ägodelar, till flyttstädning och magasinering.

Vi har även transporttjänster för att enkelt få dina saker till din nya bostad. Med vår hjälp kan du slappna av och låta oss sköta allt det praktiska kring din flytt. Kontakta oss idag för att få en offert på våra tjänster.

Flytthjälp

Liftab är en etablerad flyttfirma i Karlaplan med en sammansvetsad personal som har jobbat länge tillsammans. Det minskar risken för olyckor och skador jämfört med andra flyttfirmor som använder sig av personal som bara är tillfälligt anställd.

När du väljer oss får du ett fast pris baserat på dina specifika behov, efter att vi har gjort ett kostnadsfritt kundbesök och gjort en utvärdering. Vi erbjuder alla tjänster som behövs för att hjälpa dig med din flytt, inklusive nedmontering, packning, städning och hantering av ägodelar som ska slängas, återvinnas eller skänkas.

Vi ser till att varje flyttlåda är märkt för att göra uppackningen smidigare, och vi strävar alltid efter att lämna bostaden skinande ren när vi har avslutat vårt arbete.

Magasinering

Om du behöver säker och trygg magasinering i Karlaplan kan du hyra en magasinbur från oss. Det finns många olika anledningar till varför du kan behöva förvara dina ägodelar, till exempel vid en flytt, en renovering eller om du ska resa bort.

Oavsett orsak kan Liftab erbjuda en magasinbur som ger dig den trygghet och säkerhet du behöver för att dina tillhörigheter ska vara väl skyddade. Våra magasinburar är belägna i Arninge i Stockholm och lättillgängliga och man kan enkelt ta ut och lägga tillbaka sina saker när man behöver det.

Packning

Packningen är en viktig del av flytten. Om du vill spara pengar och tid kan du välja att packa själv, men vi erbjuder även hjälp med packningen. När du bokar våra tjänster får du tillgång till flyttlådor, wellpapp, bubbelplast, silkespapper, tejp och etiketter för tydlig märkning av dina saker.

Detta gör att du kan placera allt på rätt ställe i ditt nya hem och få en smidig uppackning. Om du bor inom Stockholms län ingår flyttkartonger kostnadsfritt när du beställer flytthjälp av oss, och om du flyttar utanför Stockholms län erbjuder vi även lån av kartonger men lämna gärna tillbaka när du har tid, annars debiterar vi en liten avgift för dem. Låt oss hjälpa dig att packa inför flytten på ett enkelt och smidigt sätt. Liftab, din flyttfirma Karlaplan.

Flyttstädning

Efter att ha flyttat är flyttstädningen det sista som återstår att göra, och många väljer att anlita en flyttfirma för att få det gjort på ett professionellt sätt. Vi är en flyttfirma i Karlaplan som har mycket erfarenhet av flyttstädning och kan leverera en detaljerad städning som är mer effektiv än om du gör det själv.

På så sätt minskar risken för att den nya hyresgästen eller ägaren gnäller på städningen. Låt oss hjälpa dig att få en ordentlig flyttstädning så att du kan känna dig helt klar med flytten.

Fastighetsskötsel och skolstädning

Liftab är en flyttfirma i Karlaplan som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom fastighetsskötsel. Detta inkluderar trappstädning, lövröjning och utestädning, där vi samlar upp avfall både inne och utanför fastigheten för att skapa en trivsam miljö. Vi utför även sopning och skurning av entréer och trapphus samt rengöring av handlister, dörrar, fönster, hissar och andra utrymmen.

Vi erbjuder också skolstädning, så om du behöver hjälp med att hålla din arbetsplats ren och glänsande kan du kontakta oss idag! Vårt ambition är att alltid ge våra kunder bästa tänkbara service.

Köp av bohag

Om du behöver sälja ditt bohag kan Liftab, din flyttfirma i Karlaplan, köpa hela eller delar av det. Processen är enkel: en av våra besiktningsmän kommer och värderar dina saker, och vi kan sedan dra av det beloppet från din flyttnota.

Vi tar även hand om det som inte är användbart genom att transportera det till en miljöstation, second hand-butik eller välgörenhetsorganisation. Kontakta oss idag för att få en offert eller kostnadsfritt hembesök.

Rutavdrag

Du vet väl att våra flyttjänster täcks av RUT? Om du uppfyller villkoren för rutavdraget kan du få en skattereduktion på upp till 50 procent av de flyttjänster du köpt. Sedan den 1 januari 2021 kan du dra av upp till 75 000 kronor genom rutavdraget i din inkomstdeklaration.

Du behöver inte oroa dig för administrationen av rutavdraget, vi hanterar allt detta med Skatteverket åt dig. Kontakta oss idag om du vill veta mer om våra flyttjänster och hur du kan dra nytta av rutavdraget.