Flyttfirma Stockholm

Flytthjälp, packning, flyttstädning, magasinering och transport i Stockholm.

Välkommen till vår flyttfirma I stockholm!

Vi är en flyttfirma i Stockholm som erbjuder professionell flytthjälp över hela Stockholms län för att göra din flytt så smidig och stressfri som möjligt. Vi hjälper dig även med packning av dina ägodelar, så att du kan vara säker på att allt kommer fram säkert till din nya destination.

Kontakta oss gärna för mer information om våra tjänster och för att få ett personligt anpassat erbjudande. Liftab, din flyttfirma Stockholm.

Flytthjälp

Liftab är en flyttfirma i Stockholm med lång erfarenhet av att hjälpa kunder med flytthjälp. Vi erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive nedmontering och packning, flyttstädning, magasinering och transport. Vi kan hjälpa dig med hela flytten eller endast valda delar av den.

Om du väljer att flytta inom Stockholm erbjuder vi även lån av flyttkartonger utan extra kostnad. Vi kan även hjälpa dig att sortera och skänka bort saker du inte längre behöver till välgörenhetsorganisationer, second hand-butiker eller återvinningstationer. Låt oss hjälpa dig att flytta på ett smidigt och stressfritt sätt. Liftab, din flyttfirma Stockholm.

Magasinering

Om du står mellan bostäder eller ska flytta utomlands kan det vara en bra idé att magasinera dina ägodelar. Vi är en flyttfirma i Stockholm som erbjuder magasinburar i olika storlekar för att möta olika krav. Våra magasinburar är säkra och larmade och vi har hög sekretess och integritet.

Genom att magasinera dina saker kan du frigöra utrymme i din bostad eller lägenhet, särskilt om du bara behöver förvara sina saker för en kortare tid. Du minskar risken för stölder eller skador på sina saker. Våra magasinburar är belägna i Arninge i Stockholm och lättillgängliga och man kan enkelt ta ut och lägga tillbaka sina saker när man behöver det.

Packning

Packningen är en viktig del av flytten och kan ta upp en stor del av tiden. Om du vill spara pengar och tid kan du välja att göra packningen själv, annars hjälper vi gärna dig.

När du bokar packningstjänster från oss ingår flyttlådor, wellpapp, bubbelplast, silkespapper, tejp och etiketter för tydlig märkning av dina saker. Detta gör det enklare att placera föremålen på rätt ställe i ditt nya hem och underlättar uppackningen.

Om du bor inom Stockholm ingår flyttkartonger kostnadsfritt när du beställer flytthjälp av oss. Om du flyttar utanför Stockholm kan du även låna flyttkartonger utan extra kostnad, men vi uppskattar om du kan återlämna dem när du har tid.

Flyttstädning

Efter flytten är det vanligt att man vill städa ordentligt, och många väljer att anlita en flyttfirma för att få hjälp med flyttstädningen. Vi är en flyttfirma i Stockholm med lång erfarenhet av flyttstädning och kan leverera en effektiv städning genom vårt detaljerade städprogram och kunskap om hur man städar på ett effektivt sätt.

Genom att anlita oss minskar du risken för att den nya hyresgästen eller ägaren gnäller på städningen. Låt oss hjälpa dig att städa efter flytten så att du kan känna dig nöjd med resultatet. Liftab, din flyttfirma Stockholm.

Fastighetsskötsel och skolstädning

Vi är en flyttfirma i Stockholm som erbjuder en rad tjänster inom fastighetsskötsel så som trappstädning, lövröjning och utestädning. Det kan till exempel vara uppsamling cigarettfimpar, plast, skräp och annat avfall i och utanför fastigheten. Det skapar en trevlig miljö i och runt fastigheten och uppskattas av boende som gästande.

Vi utför även sopning och skurning av entrén och trapphuset, rengöring av ledstänger, dörrar och fönster, hissar och andra utrymmen. Kontakta oss idag för en snabb och kostnadsfri offert.

Vi erbjuder även skolstädning som en del av vår tjänsteportfölj. Kontakta oss idag om du har frågor kring vår skolstädning. Få en skinande ren arbetsplats att gå till.

Köp av bohag

Vi är en flyttfirma i Stockholm som i samband med flytthjälp också köper bohag. När du anlitar oss för flytthjälp och vill minimera mängden saker du behöver flytta, erbjuder vi en professionell värdering av dina föremål genom vår besiktningsman.

Värdet på dina föremål kan dras av på flyttnotan. Vi köper också hela eller delar av dödsbon. Kontakta oss idag när du behöver en flyttfirma Stockholm.

Rutavdrag

Du vet väl att våra flyttjänster täcks av RUT? Om du uppfyller villkoren för rutavdraget kan du få en skattereduktion på upp till 50 procent av de flyttjänster du köpt. Sedan den 1 januari 2021 kan du dra av upp till 75 000 kronor genom rutavdraget i din inkomstdeklaration.

Du behöver inte oroa dig för administrationen av rutavdraget, vi hanterar allt detta med Skatteverket åt dig. Kontakta oss idag om du vill veta mer om våra flyttjänster och hur du kan dra nytta av rutavdraget.