Flytthjälp Stockholm

Anlita flytthjälp på Lidingö!

Flytthjälp Stockholm

 

Hos oss får du all slags flytthjälp på Lidingö och vi erbjuder flytthjälp i hela Storstockholm!

Om du vill det kan vi även ta hand om din packning av saker, montering, säker transport, miljövänlig avfallshantering och flyttstädning i Stockholm.

Vår flytthjälp på Lidingö inkluderar lån av flyttlådor, packningshjälp, flyttstädning, magasinering, transport, återvinning och köp av bohag. Vi ger dig prisförslag redan samma dag och alla våra offerter är förstås kostnadsfria.

Med Liftab kan du fokusera på att njuta av ditt nya hem medan vi sköter allt det praktiska. Vi ger flytthjälp på Lidingö.

packning lidingö Packa flyttlåda

Kostnadsfritt hembesök

Vi erbjuder kunder i hela Storstockholm flytthjälp Lidingö! Allt inom transport, packning, magasinering och flyttstädning i Stockholm. När du behöver flytthjälp, är det bara att ringa oss. Du vet väl om att för all vår flytthjälp kan du ansöka om det förmånliga RUT-avdraget? Om du tycker det är krångligt så kan vi hjälpa dig med allt som har med din flytt att göra. Vi finns på Lidingö men arbetar i hela Storstockholm, och här erbjuder vi , förutom flytthjälp, även fast pris, kostnadsfri offert och pålitlig personal.

  1. Låna eller köpa flyttkartonger från oss. Vi lånar ut dem så länge du flyttar inom Stockholm. Flyttar du från Stockholm kan du enkelt köpa dem från oss.
  2. Vi kan hjälpa till med flyttpackningen också.
  3. Vi forslar bort det du inte vill ha och kan hjälpa till med flyttstädning och ser till så att din flyttstädning blir godkänd och kan erbjuda garanti på den.
  4. Vi har även magasinsburar för säker förvaring mellan utflyttning och inflyttning.
  5. Vi erbjuder också köp av bohag och fastighetsköp.

Hos oss får du all slags flytthjälp på Lidingö och vi erbjuder flytthjälp i hela Storstockholm!

flytta möbler lidingö Vi ger flytthjälp lidingö

Återvinn och få rut-avdrag

Tillsammans gör vi skillnad för miljön. Allt sådant som du inte längre önskar ha kan vi enkelt forsla till en second-hand, återvinning eller se till att det blir omhändertaget på ett miljövänligt sätt.

  1. Vi erbjuder bortforsling till second-hand butik för allt som går att återanvända. Det vill säga möbler och andra prylar i ditt hem som kan köras vidare till en välgörenhetsorganisation eller loppmarknad, dock inte saker som ska slängas. I så fall kan vi slänga det åt dig.
  2. Vi magasinerar saker du vill behålla och /eller transport till den nya adressen.
  3. Du kan låna flyttkartonger inom Stockholm eller köpa flyttlådor. Lånar du dem så hämtar vi upp dem några veckor senare. Då har du förhoppningsvis packat upp allt till dess. Ska du flytta utanför Stockholm kan du köpa dem av oss.

Vill du att vi även packar upp allt, säg bara till, så fixar vi det med. Kontakta oss idag för flytthjälp i Stockholm.

Låna flyttkartonger från oss – packa som ett proffs!

Vill du ta hand om packningen själv? Inga problem – vi har precis det du behöver!

En stressfri flytt börjar med en smart och smidig packning. Låna våra högkvalitativa flyttkartonger och upplev en problemfri packning. Medan andra flyttfirmor hyr ut sina kartonger, får du låna våra helt kostnadsfritt. Så säg hejdå till plastpåsar och opassande alternativ som banankartonger.

När du tar ansvar för packningen är det viktigt att allt är rätt packat och redo att bäras ut till lastbilen på flyttdagen. Låt oss hjälpa dig att göra din flytt till en succé! Liftab, flytthjälp i Stockholm och Lidingö.

flyttfirma lidingö

Börja i god tid

Det är viktigt att påbörja flyttpackningen i god tid för att undvika stress och kaos. Börja med att packa ner saker som används sällan, såsom föremål i förråd, vind eller källare. På så sätt kan du fokusera på de mer använda sakerna närmare flyttdagen och ha en smidigare flyttprocess.

Din hjälpande hand vid flytt i Stockholm.

Packa smart och effektivt

Ta tillfället i akt att rensa ut saker du inte längre använder. Ge bort bra föremål till second-hand-butiker, välgörenhetsorganisationer, eller vänner och familj. Genom att minska mängden saker att packa och transportera sänker du flyttkostnaderna och bidrar till en mer hållbar miljö.

Så kan man märka lådor vid flytt

Etikettera kartongerna

Märk dina kartonger med viktig information: innehåll, om det är ömtåligt eller tungt, samt till vilket rum kartongen hör (kök eller sovrum?) Ange även hur brådskande det är att packa upp respektive kartong. Detta underlättar både för oss och för dig under flytten och uppackningen.