Flyttfirma Bromma

Flyttfirma Bromma. Flytthjälp, packning, flyttstädning, magasinering och transport i Bromma.

Flyttfirma Bromma

Välkommen till Liftab, din flyttfirma i Bromma! Vi erbjuder en komplett flyttlösning som tar hand om allt från packning, bärhjälp, transport, uppackning till flyttstädning. Och om du har något att kasseras, så ser vi till att det hamnar på rätt ställe – antingen hos en välgörenhetsorganisation, på en second hand-butik eller på en återvinningsstation. Dina donationer kan vara skattereducerade.

Vi är stolta över att vara en av de mest pålitliga och erfarna flyttfirmorna i Bromma, och vi lägger alltid kundens tillfredsställelse i fokus. Därför erbjuder vi en Nöjd-kund-garanti, förutom vårt löfte om en smidig och prisvärd flyttprocess.

Spara tid och energi genom att låta oss ta hand om din flytt. Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt hembesök och få ett prisförslag redan på plats eller samma dag. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din flytt till Bromma!

Flytthjälp

Flytten behöver inte vara en stressfaktor, låt oss ta hand om det tillsammans. Liftab är en erfaren flyttfirma i Bromma med mångårig erfarenhet av att hjälpa kunder med deras flyttar. Vårt team kan hjälpa till med hela flyttprocessen, från packning till flyttstädning och magasinering och transport till din nya adress, i Sverige eller utomlands.

Vi hjälper även till med att sortera och skicka vidare det som inte längre behövs, till välgörenhetsorganisationer, second hand-butiker eller återvinningsstationer.

Magasinering

Vi började erbjuda magasinering efter en stor förfrågan av kunder som ville att vi skulle ta hand om hela flytten, från packning till flyttstädning, transport och magasinering. Våra magasinburar kommer i olika storlekar och är belägna i Arninge i Stockholm och är larmade för extra säkerhet och vi har hög sekretess och integritet.

Genom att magasinera dina saker frigör du utrymme i din bostad och minskar risken för skador eller stölder. Fokusera på din flytt och låt oss ta hand om resten. Liftab, din flyttfirma Bromma.

Packning

Packningen är en viktig del av flytten och kan ta mycket tid och energi. Men du behöver inte göra det ensam. Vi erbjuder professionell packning som inkluderar för en säkert och effektiv packning, inklusive flyttlådor, wellpapp, bubbelplast, silkespapper, tejp och etiketter för tydlig märkning. Vi hjälper dig också att placera föremålen på rätt ställe i ditt nya hem och underlätta uppackningen. Liftab, din flyttfirma Bromma.

Flyttstädning

Vi erbjuder professionell flyttstädning i Bromma, allt för att underlätta livet för våra kunder. Vår erfarna städpersonal har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra en noggrann flyttstädning.

När du väljer oss för din flyttstädning ger vi dig en noggrann och grundlig städning och säkerställer att den som flyttar in efter dig kommer att vara nöjd med städningen.

Så låt oss sparar dig tid och minimera stressen i samband med flytten. Låt Liftab ta hand om din flyttstädning så att du kan fokusera på att flytta och njuta av ditt nya hem. Vi garanterar en toppklassig städning och en problemfri flytt. Välj Liftab för din nästa flyttstädning i Bromma! Liftab, din flyttfirma i Bromma.

Fastighetsskötsel och skolstädning

Vi är en flyttfirma i Bromma som även erbjuder en rad tjänster inom fastighetsskötsel så som trappstädning, lövröjning och utestädning. Det kan till exempel vara uppsamling cigarettfimpar, plast, skräp och annat avfall i och utanför fastigheten. Det skapar en trevlig miljö i och runt fastigheten och uppskattas av boende som gästande.

Vi utför även sopning och skurning av entrén och trapphuset, rengöring av ledstänger, dörrar och fönster, hissar och andra utrymmen. Kontakta oss idag för en snabb och kostnadsfri offert.

Vi erbjuder även skolstädning som en del av vår tjänsteportfölj. Kontakta oss idag om du har frågor kring vår skolstädning. Få en skinande ren arbetsplats att gå till.

Köp av bohag

Vi är en flyttfirma i Bromma som i samband med flytthjälp också köper bohag. När du anlitar oss för flytthjälp och vill minimera mängden saker du behöver flytta, erbjuder vi en professionell värdering av dina föremål genom vår besiktningsman.

Värdet på dina föremål kan dras av på flyttnotan. Vi köper också hela eller delar av dödsbon. Kontakta oss idag när du behöver en flyttfirma i Bromma.

Rutavdrag

Du vet väl att våra flyttjänster täcks av RUT? Om du uppfyller villkoren för rutavdraget kan du få en skattereduktion på upp till 50 procent av de flyttjänster du köpt. Sedan den 1 januari 2021 kan du dra av upp till 75 000 kronor genom rutavdraget i din inkomstdeklaration.

Du behöver inte oroa dig för administrationen av rutavdraget, vi hanterar allt detta med Skatteverket åt dig. Kontakta oss idag om du vill veta mer om våra flyttjänster och hur du kan dra nytta av rutavdraget.